Recension: Swirl of Lust

Den andra produkten vår kära sponsor Intimera skickade till mig var en Swirl of Lust G-punktsvibrator.
En rosa stav som onekligen ser mycket spännande ut och jag kunde knappt hålla mig från att prova den.

Det som förespråkas främst i produktbeskrivningen är att den har ett ergonomiskt handtag som ska vara bekvämt att hålla i och jag måste säga att det stämmer.
Man kan lätt justera styrkan på vibrationerna med bara ett finger, vilket kan vara bökigt när man använder sig av exempelvis en rabbit eller liknande. Nackdelen är att man lätt kommer åt justeringsmekanismen och stör vibrationerna, men då den faktiskt gör sitt jobb är man snart tillbaka där man var innan.

Det är meningen att vara en g-punktsstav och med de flesta sådana kan det vara lite svårt att få den rätt. Men när man placerar ”räfflorna” rätt så upplevde jag att även ”knoppen” kom rätt. Efter bara en kort stund kände jag de underbara vågorna av orgasmen välla över mig.

Jag var nyfiken på denna stav då jag hört att den ska underlätta när man vill få en fontänorgasm. Då jag lyckats med det vid ett flertal tillfällen ville jag testa och se om detta påstående stämde. Det gjorde det dock inte, inte för mig iallafall. Jag behöver stark stimulans även på klitoris för att lyckas med det. Kanske är det lättare för de som inte kräver detta ”dubbelkommando”.

Plus:
+ Snygg, rosa design. (Jag tycker om rosa och är inte rädd för att erkänna det!)
+ Mjuk böjlig stav, vilket i sig är något annorlunda.
+ G-punktsstimulansen är något extra.
+ Luktfri, vissa stavar luktar parfymliknande i flera månader/år.
+ Räfflornas stimulans hjälpte fram orgasmen lättare.
+ Det ergonomiska handtaget är bekvämt att hålla i.

Minus:
– Lättåtkomlig vibrationsmekanism.
– Kan vara svårt att få g-punktsstimulansen rätt.

På det hela taget är det en mycket prisvärd stav som jag absolut skulle köpa hem för de 239kr den kostar om denna av någon anledning gick sönder. Ett härligt komplement att ha vid exempelvis analsex då vaginan ändå är ”ledig” så att säga.

Glöm inte att skriva ”Klumpesnusk” som rabattkod så får du 10% rabatt på din beställning!

färgkukfärgkukfärgkukfärgkukbwkuk

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Recension: Swirl of Lust

  1. sheila Inläggsförfattare

   Den kostar bara 239kr. Det är nu uppdaterat i inlägget så det står även där. Miss av mig. 🙂

   Svara
 1. Katarina

  Den lät väldigt intressant 🙂 får väldigt ofta fontänorgasm tillsammans med min sambo men aldrig lyckats själv. Har du några tips på bra G-stavar

  Svara
 2. Nadja

  har du testat att byta batteri på den? Jag hade ett helvete (rent ut sagt) att få upp batterihuset. >.<

  Svara
 3. Corax

  Jag hade bara läst positiva recensioner om Swirl när jag köpte en. Tyvärr fick jag ett måndagsexemplar, för redan när den kom ut ur kartongen var lukten markant. Efter att ha legat x antal veckor i en tunn linnehandduk så stinker den fortfarande något om påminner om lösningsmedel, även med en kondom på…
  Att reklamera den tänkte jag aldrig på. 🙁

  Svara

Skriv en kommentar!