Recension: Midnight Blue

För någon vecka sedan fick jag ett paket av en relativt ny sponsor, more 4 love (m4l) och tyckte det skulle bli oerhört spännande att se vad de ville att jag/vi skulle recensera.
Jag öppnade och vid första anblicken blev jag positivt överraskad, det var pennor och tablettaskar med i paketet. Haha, låter kanske löjligt men jag skriver massor dagligen så pennor behöver jag alltid och godis är tio i topp i min bok!
Men det positiva stannade tyvärr där.
I paketet fanns ett set, en leksakslåda tillägnat ett par, Midnight Blue.
När jag först skulle lägga ut denna recension fann jag den inte ens på sidan och nu när jag tittar igen finns den och är på rea.
För mig som är utbildad i marknadsföring och andra handelskurser säger detta mig att produkten är på väg ur sortimentet. Det kan finnas andra anledningar men då jag och sambon testade produkten tror vi att så är fallet för dessa.

Tanken är god, det är ett paket med olika saker vi kunde prova tillsammans och var för sig, bredvid varann där vi satt oss bekvämt i soffan med en porrfilm på i bakgrunden för stämningens skull.

1. Silicone cock cuff – Den satt inte åt, gled av och skapade ett allmänt obehag för både mig och honom. Han har en normalstor penis och detta ska alltså inte ske. Den hade också en underlig lukt som satt kvar när man tagit i den.
2. Ecstasy dildo – Den var bra i och med att den var vändbar, böjlig och gick att använda både vaginalt och analt.
3. Power vibrator – Batterier fanns med i paketet, ett plus. Gick att höja och sänga vibrationen till en viss del och det är en vanlig, enkel design.
4. Silicone cock condom – Möjlig att trä på nummer 3, då verkar det som en vanlig dildo. Gick även, med våld, att få på den på penis men då kände inte mannen någonting alls. Det skulle även ha varit ett hål i toppen för att kunna trä på lättare och kunna rengöra insidan på ett mer hygieniskt sätt.
5. Vibro pleasure ball – En mycket stark vibration, går att använda både inuti och utanpå. Utanpå nästan bedövade den klitoris om man inte tog pauser eller sänkte vibrationerna. Så det var ett plus tycker jag. Många saker har lite halv-mesiga vibrationer.
6. Spiral analstab – Lång och mycket bökig, ett bra handtag visserligen och spiralen gav en underligt spännande känsla. Tack vare att den var böjbar behövde man inte föra in hela, det ville iallafall inte jag göra, haha.
7. Silicone anal finger – En variant för de som bara vill ha stimulans vid analöppningen. Men det känns som man ändå för in fingret i och med att den är så liten och hela idén är bortkastad.
8. Plasure ball duo – Vanliga klassiska kulor, en mjukare yta som gör dem knipvänliga. De är relativt stora i jämförelse med många andra.
9. Silicone handjob masturbator – Det första som slår en är lukten, stark lukt av parfym som är mycket avtändande. Den var krånglig att trä på, visserligen gav de räfflor som är i, en trevlig känsla, men ollonet stack upp genom hålet upptill och det tog bort en del av känslan. Glidmedel fick fyllas på OFTA och efter att ha testat den, en kort stund, såg vi att den redan spruckit i ”mungiporna”.

Plus:
+ Vissa produkter hade en klassisk design
+ Trevligt med ett set för båda två, tanken är god
+ Lite variation för den ensamme

Minus:
– Mycket låg kvalité
– Stark lukt av parfym på vissa produkter
– Vissa produkter var mer obehagliga än sköna
– Handjob masturbatorn gick sönder

Mitt betyg blir ingen snopp alls. Jag blev besviken och vissa av produkterna åkte tyvärr direkt i soporna. Enbart det starkt vibrerande ägget fick stanna kvar.
Även om detta set är på rea så är det inte, enligt mig, värt ens det priset (249kr).

kryssadkuk

Vill du dock beställa detta set, eller andra produkter från m4l, glöm inte att ange MA114D som rabattkod vilket ger dig 10% på beställningen.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!