Recension: Fun Factory LAYAspot

Kone recenserar LAYAspot från Fun Factory, generöst sponsrad av Amore of Sweden, det tackar vi för!

Strax före jul fick jag en LAYAspot från Fun Factory i mina ägor. En klitorisvibrator i limegrönt med lila inslag, den är lite böjd och inte speciellt stor. Vibrationerna finns i åtta olika hastighet och har tre olika vibrationsimpulser för att ge den ultimata njutningen. Den är i hård stabil plast täckt med en yta av silikongummi vilket gör att den känns ganska rejäl. Som vanligt håller Fun Factorys produkter hög kvalité och det märks även hos Laya spot. Den låter lite för högt för att vara diskret och blir inte så lätt att använda i smyg.

Det sägs att den är bra för de som har svårt att få orgasm och visst fick jag orgasmer av den. Nu har jag inte svårt att få orgasm, snarare tvärtom så jag kan inte avgöra om den underlättade. Mina orgasmer blev inte lika intensiva och starka med spoten som tillsammans med min man eller med djävulstungan. Den är ändå bra att ha i sin leksakslåda då den alltid är redo för en skön stund, sen den kom i mina ägor är det den som åkt fram när jag onanerar. Den är lättanvänd och med sina olika hastigheter och impulser på vibrationerna kan jag själv bestämma hur snabbt jag vill komma. En trevlig sak är också att den är vattentät och kan användas i bad eller dusch.

Jag tycker den fungerar bättre när man onanerar själv än tillsammans med sin partner. Med tanke på priset förväntade jag mig lite mer. En kraftigare orgasm kanske men jag uppfattar den ändå som prisvärd.

Plus:
+ Hög kvalité
+ ”Garanterad” orgasm
+ Skön att hålla i
+ Vattentät

Minus:
– Lite svårt att ställa in vibrationerna
– Hög batteriförbrukning
– Hög ljudnivå

betygskuk färgbetygskuk färgbetygskuk färgbetygskuksvartbetygskuksvart

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Recension: Fun Factory LAYAspot

 1. Kalle

  Nu vet jag inte hur djupt du badar Emilie inte heller hur klent byggda vissa sexleksaker är men jag har svårt att tro att vattentrycket på låt oss säga 20-35cm är så stort.

  Svara
 2. Porrtrollet

  Kan hålla med om ljudet men jag tycker inte att vibrationerna är svåra att ställa in. Den är en solklar vinnare om man jämför med andra klitorisvibratorer så som Lelo Lily/Nea.

  Svara
  1. Kone

   Jag lyckas hela tiden trycka på fel knapp när jag är mitt i leken. Och sen skulle jag vilja att det gick på något vis gå fortare mellan. Men det är smågrejer bara och min upplevelse. Och som sagt, den var ändå prisvärd och den åker fram på en gång jag känner för en stund onani

   Svara
   1. Porrtrollet

    Jo iofs, det är krångligt att byta mellan intervaller eller konstant vibration det kan jag hålla med om. Men dock inget man behöver oroa sig för om man vill ha en nice leksak.

    Svara

Skriv en kommentar!