Recension: 2Seduce Intimate Sensual Cream

Jag fick härom veckan ett paket från vår kära sponsor Intimera. Två saker som jag hade uttryckt att jag ville recensera och min önskan gick i uppfyllelse!
Mest nyfiken var jag på en intim-kräm som skulle stimulera de erogena zonerna, jag har alltid tittat på sådana när jag haft en intim-katalog i mitt knä. Nu fick jag då äntligen chansen med 2Seduce Intimate Sensual Cream.

Förpackningen var söt, såg ut att höra hemma i en kvinnas badrumsskåp bland alla andra diverse krämer för olika delar av kropp och ansikte. Just den här krämen finns på tub för att förstärka kvinnans elasticitet, samt den jag nu har i min ägo; en kräm i en liten praktisk 30 ml pumpflaska som ska öka könsorganets känslighet.

Min första reaktion var att den verkade dryg, man behövde inte mycket för att smörja in så det kändes bekvämt. Den luktar inte heller som många andra intim-krämer, den luktar fräscht, neutralt och man får nästan lust att använda den som handkräm. Vilket för mig inte alls är negativt då många krämer eller oljor som tillverkats i erotiskt syfte har en förmåga att lukta för mycket eller unket. Inte denna alltså.
Reaktionen dröjde ett tag, vilket kan ha berott på att jag låg och smekte medan jag väntade och väntade. Jag tänker absolut ge den en andra (och tredje, och fjärde) chans där då det var otroligt skönt att smeka sig själv med den krämen, mycket på grund av den fräscha och mjukgörande känslan.

Jag trodde dock att reaktionen skulle bli ett mer intensivt ”pirr”, det som hände var att jag blev känsligare, det ska jag erkänna, men det var mycket svårare för mig att komma. Det var visserligen skönt, men utdraget. Ingenting man använder sig av om man ska ta en ”egoistisk snabbis”. Orgasmen jag tillslut jobbade mig fram till genom att stimulera lite vid sidan av, inte direkt på, var dock helt klart värt det. Den höll i lika länge som det var segt att få till den och den spred sig på ett bredare område, istället för att explodera så imploderade den. Effektfullt och en härlig upplevelse, det må jag säga.

+ Diskret förpackning.
+ Mjuk och skön känsla.
+ Fördröjd orgasm.
+ Fräsch lukt.
+ Dryg, behövs förvånansvärt lite varje gång.

– Ingen akut ”pirr-känsla”.
– Tar lång tid att få orgasm.
– Ska helst verka en stund innan man börjar.

Jag kan dock säga att den är värd att införskaffas, utan tvekan.
Om du dessutom anger rabattkoden ”klumpesnusk” när du beställer får du 10% rabatt!

betygskukcolorbetygskukcolorbetygskukcolorbetygskukcolorbetygskukbw

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Recension: 2Seduce Intimate Sensual Cream

  1. Pingback: 2Seduce Intimate Sensual Cream

Skriv en kommentar!