Nakensommar

Det är mörkt ute och marken är sedan länge täckt med snö. Tidigare idag såg jag vackra naturistbilder och det fick mig att längta till sommaren. Jag gillar snön och kylan, men just idag hade det var schysst med lite sommar också. Varma solstrålar, doften av sommar i luften, fågelsång.

I sommar ska jag ta mig till nakenstranden. Vem följer med mig? Vi kan samlas ett gäng, grilla god mat, ligga där och ta det lugnt, njuta av solen på våra kroppar och att vi inte behöver skämmas för hur vi ser ut.

Läs även dessa inlägg:

11 reaktion på “Nakensommar

 1. Kalle

  Nu bor ju inte jag i närheten av dig Klumpe men jag kommer sannerligen besöka det lokala nakenbadet när vädret tillåter. Ångrar lite att jag inte vågat göra det tidigare än förra året faktiskt det är ju helt underbart.

  Svara
 2. Kiwi

  Jag blev tyvärr avskräckt av alla slemmiga gubbar som nästan låg och dreglade enda gången jag vågade mig till en nakenstrand :/ Det var så uppenbart att de bara var där för att flukta att jag inte alls kände mig bekväm 🙁

  Svara
 3. Din R

  Jag skulle verkligen vilja testa att gå till en nakenstrand! Vi lär nog inte hamna på samma eftersom att det är ett rejält avstånd mellan oss.

  Svara
 4. Devil

  Jag vill verkligen ha sommar nu, vill att snön försvinner så man kan börja klä av sig 😉

  Där jag bor finns de nog ett par stycken, men jag känner bara till 1.
  Jag har länge velat prova på att gå till en nakenstrand, men jag är rädd att folk jag känner ska vara där och därför har jag avstått än så länge!

  // Devil!

  Svara
 5. Satyriasis

  Jag har bara testa en gång när jag var Spanien, medan här hemma så åker jag ut i skärgården på en ensam holme. Jag håller med om att det är en härlig känsla och i vår/sommar ska jag bli ”modigare” och bli en aktiv nakenbadare. Jag har hört att det finns bra stränder i Skåne och hade tänkt åka dit. Finns det något speciellt ställe som någon kan rekommendera? Eller kanske vill följa med?
  Ha det så bra!

  Svara
 6. Josef Boberg

  Norra Mellbystrand i Laholms kommun i södra Halland har en ca 1 km lång strandremsa vid Laholmsbukten – som är till för dom som gillar att bada utan vuxenblöjor. Där kan man vara där det är mycket folk – eller välja en plats där det är glest med folk – eller inga alls.

  Bra ställe för dom som vill pröva att vänja sig vid att det är NaturLikt – att såväl bada i vatten som att solbada – BEFRIAD ifrån ALLA klädtrasor

  Svara
 7. juha

  i samband med nakenbad ju flöer som titar gubareller tanter osv skönare är det ju sensuellt o befriande med publik vid nakenbad mig stör det in te med åskådare av vilket själ det än är.

  Svara
 8. joakim

  varför gnälla om gubbar tittar på din nakenhet? njut av deras blickar på din kropp. känn hur lusten kittlar. smek dig själv inför dem.

  Svara

Skriv en kommentar!