Mjukporr

Jag hade väldigt svårt för att sova inatt så jag smet upp och tänkte onanera lite, utifall att det var några sådana spänningar som hindrade sömnen från att överta mitt medvetande. Efter lyckat updrag kan jag med säkerhet säga att så var det.
Tröttheten, eller latheten, var dock så stor att jag gjorde något jag inte brukar göra, jag slog igång tv 1000. Det var lagom tidpunkt för porr, men vad jag fann var sk ”mjukporr” (dvs där man inte faktiskt ser aktörerna göra något, ingen penetration och inget oralsex) men en mycket underlig sådan. Det var vad som fanns så jag tittade lite på den i brist på annat, medan jag smekte mig själv.
Uttröttande handling och bristfälligt stimulerande mjukporr gör att jag ställer mig frågande till det jag fann när jag sökte på filmens namn idag, att det var en ”big-budget film”. Kostymerna var visserligen bra och jag blev avundsjuk stundvis, jag vet inte varför men jag har alltid velat ha en sådan klänning som kvinnorna bar i den. Nåja, de bar dem en stund och till viss del, haha.

Men det riktigt underliga är vad jag egentligen reagerar på för saker. Plötsligt dyker det upp en varg, som skiftar och blir en man, sminkad som något sorts odjur. En mindre lyckad varulvs-sminkning ungefär. Jag kan inte hålla mig från att titta och exploderar ganska snart i en aldrig skådad orgasm. Vet inte vad som kom över mig, någon skräckblandad förtjusning, men bra var det! Hade det bara varit ”riktig” porr hade jag ilat iväg och skaffat hem den till samlingen direkt. Just bara för att prova och se om samma reaktion blir igen. Och för att få se vad som händer sedan under deras sex-akt, jag stänger nämligen av när jag är klar, speciellt när klockan närmar sig morgon och jag ska upp tidigt.
Men tycker man om väldigt udda mjukporr rekommenderar jag den varmt, absolut.

Jag kan dock inte undgå att fundera på vilket pervo jag kan tänkas vara. Går igång på att en kvinna blir slickad (och antagligen sedan även påsatt) av en varg/varulv/man?
Några screenshots från filmen kunde jag tyvärr inte hitta, och min dator är alldeles för seg för att klara av att ens leta efter filmklipp nu, annars hade jag kunnat visa er. Men omslaget ser ut såhär tydligen:

This big-budget film from acclaimed director Brad Armstrong sets a new standard in adult cinema. With breathtaking visuals, stunning costumes and ground breaking sexual performances, Armstrong skillfully guides us on a journey through the pages of fairy tales, but with a special and unexpected twist.

From Repunzel who captures unsuspecting princes with a lure of her long hair and a promise of being a hero only to chain them into her den of sex slavery,  to the princess who keeps kissing frogs so she can continue her obsession with giving blow jobs.  Or little red riding hood who willingly is ravished by the wolf/man.

The equisite set and costume designs make you feel like you are right into the middle of the each fable.

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Mjukporr

 1. Manlighetens drömmar

  En mycket intressant parafili, ibland så överraskar man sig själv. Jag skrev faktiskt lite om parafili idag, om du missat det så kan jag varmt rekommendera det. Kommentera gärna. 🙂

  Jag var med om en liknande händelse, det inkluderade dock en manlig dvärg och en ”normal” kvinna. Ska luska lite i vad det var för film men det rörde sig även det om mjukporr.

  Svara
 2. Sexpresenter.se

  Haha, mjukporr kan ibland uppfattas som dålig och billig. Fördelen med mjukporr är att (filmen i detta fall) låter dig själv att använda din fantasi, även om du inte är medveten om det så fantiserar du helt omedvetet.

  Svara
 3. Norrländska

  En av mina bättre nattliga drömmar handlade om hur två varulvsliknande vampyraktiga män förlustade sig på mig, tror inte att det alls är speciellt ovanligt att gå igång på såna saker 🙂
  Det som skrämmer mig med just mina drömmar och ibland fantasier är hur pass våldsamma de är. Samtidigt vet jag ju att jag inte alls vill vara med om något direkt våldsamt på riktigt…

  Svara
 4. klumpesnusk

  Ibland tror jag att om man gör mjukporr rätt, så kan den bli väldigt upphetsande. Det handlar ju mer om att man antyder än att man visar. Problemet med den flesta mjukporren är att den använder samma bildspråk och produktionsmetoder som hårdporr, men låter ett ben vara i vägen eller så, och då blir det bara frustrerande.

  Bra mjukporr skulle kunna vara som en sexnovell, den stimulerar fantasin i första hand. Men jag har aldrig sett en sån mjukporrfilm, utan alla är filmade som hårdporr, men med nåt i vägen för själva akten.

  Svara
 5. mia

  Jag har sett den där filmen, men jag har inget minne av att det var ”mjukporr” som du säger,jag har för mig att man får se allt, fast jag kan ju minnas fel, eller så såg du bara inte de bitarna som inte var ”mjukporr”. I filmen har de ju gjort om en massa sagor till porrfilm, och jag tyckte att vissa var ganska upphetsande medan andra var tämligen tråkiga!

  Svara
 6. patrik

  Köpvarianten av The Craving är definitivt inte mjukporr, det måste varit en mjukvariant dom visade på TV.

  Svara
 7. sheila Inläggsförfattare

  Patrik: Kan det vara så att det är två olika filmer vi talar om eller har de gjort olika versioner? På tv var det inte bortklippta scener som man kan tänka att de hade gjort om de hade gjort om en vanlig porrfilm utan det var mjukporr rakt igenom.
  Har någon en porrfilmsvariant av denna film vill jag absolut ha rapportering och en bit av kakan! 😉 (ladysheila@live.se)

  Svara

Skriv en kommentar!