Mindre tunga saker i framtiden

På sistone har många av mina inlägg varit ganska djupa. Det är en reflektion av att mycket i mitt liv just nu ägnas åt lite ”tyngre” tankar och funderingar. Jag oroar mig för att många av mina emellanåt starka ord ska missförstås, och jag vill inte göra någon upprörd. Dessa ”tyngre” skriverier som utforskar mycket av livets väv gör mig också lite nedstämd, och i ett försök att balansera tänker jag försöka skriva lite mer lättsamma saker ett tag framöver, mestadels för att lätta upp mina tankar, få in färskvatten i leran och inte gräva ner mig så mycket i gamla mönster.

Det kommer även att bli en del recensioner framöver, bl.a. på en av de mest bisarra sexleksaker jag nånsin sett – den berömda Sqweel, en annan lite udda rosa sak samt en tvättäkta jättedildo.

Ni får nu också en fin bild på några vackra nakna kvinnor. Enjoy!

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Mindre tunga saker i framtiden

 1. Älskarinnan

  Du kanske ska acceptera att du inte kan skriva och tycka så att det passar alla?
  Jag menar, det finns alltid nån på nätet, oavsett var man skriver som medvetet eller ej väljer att misstolka det skrivna ordet. Det blir ju så ofantligt mycket svårare att uttrycka exakt vad man menar när kroppsspråk och ansiktsuttryck inte finns att tillgå, om du förstår hur jag menar.
  Var inte så rädd för att inte passa in…eller varför inte säga så här, var inte rädd för att vara ovanlig.
  Hmmm, ja ja, nåt av det jag skrev kanske du begriper, knappt jag gör det själv.

  Svara
 2. Porrtrollet

  Vad Älskarinnan sa. Sluta oroa dig för att någon tar illa upp, det finns det alltid folk som gör. Och på nått sätt tror jag din blogg har dragit till sig något vettigare folk än de stereotypiska sexbloggarna som du och många andra ogillar. Och blir det missförstånd ibland så är det så, då tar men det då med den personen som missförstod. Dessutom gillar jag dina djupare saker =D

  Svara
 3. Älskarinnan

  Vill bara hylla Intimera litegrann….läste om squeel här ovan i förrgår, slängde iväg en beställning samma dag, idag när jag kom hem så stod paketet utanför dörren. lika snabba när jag beställde djävulstungan, så det verkar vara kanonservice där.
  Och Ja, den är redan invigd *S*

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Intimera har en ypperlig leveransservice. Verkligen gyllene. Kul också att ditt tålamod med Sqweel inte var tillräckligt för att vänta på recensionen jag har på gång 🙂

   Svara
 4. Älskarinnan

  Väntar med spänning på din/er recension, sen kanske jag berättar vad jag tyckte 😉

  Svara

Skriv en kommentar!