Mina önskningar för 2010

Det nya året har rullat in, jag hoppas ni alla hade ett trevligt nyårsfirande tillsammans med människor ni älskar. Jag är egentligen inte i skick att skriva nåt djupare, men här är några saker som jag hoppas att jag får uppleva under 2010. Numreringen har ingen som helst betydelse annat än att strukturera mina önskningar, dvs nummer 1 är inte mer prioriterat än nummer 3, osv.

1. Att bli kär. I minst en, gärna fler personer.

2. Att hitta en kvinna. En kvinna jag kan dela sex, närhet, ömhet och omtanke med. Gärna en kvinna som föregående nummer kan uppfyllas med.

3. Att få träffa L igen. Jag saknar henne, minns våran tid ihop med värme.

4. Att få ha en trekant med två kvinnor. Ja, jag är kille och det är en lite klyshig önskan men whatever.

5. Att få mer framgång i mitt ”riktiga” liv och känna mig lika nöjd med mitt ”vanliga” jag som jag gör med Klumpesnusk och den här bloggen.

6. En stor önskan, som på sätt och vis går ihop med nummer 5 vore att lista ut ett sätt att försörja mig på den här bloggen. Att kunna ha det som inkomst att skriva vad som generellt anses vara Sveriges bästa blogg om sex och samlevnad. Men det är en stor önskan, och jag vet inte hur det skulle gå till.

7. Att vi slipper lagar som kränker våran integritet och endast är till för att övervaka oss. Jag oroar mig för att en dag kanske en bunt med reaktionära religiösa fundamentaliser ska vakna och inse att om man slänger tillräckligt med pengar på korrupta politiker så kan man få vilka beställningslagar som helst, och därmed börja förbjuda mycket av härliga sexuella aktiviteter.

8. Mer harmoni, mer energi, mer tid, mer ork, mer lycka och glädje i livet hos alla människor som är viktiga för mig.

9. Mer vackra nakenbilder på helt vanliga kvinnor. Jag älskar varje bild som skickas in, och jag vill se fler. Var inte rädd för att fotografera dig själv och dela med dig av hur en helt vanlig kvinna ser ut. Kort, tjock, lång, smal, hårig, slätrakad, brunett, blondin, vit, svart, brun – spelar ingen roll.

10. Att fortsätta läsa min älskade coblogger Sheilas intressanta och sexiga inlägg.

11. Att kunna finansiera och regissera min egen porrfilm. En riktigt bra porrfilm, med mycket känslor, äkta människor och svettigt våt njutning. Ingen plast, inget fejkstönande, inga bisarra överdrifter, ingen fånig handling – bara helt vanliga människor som har det skönt ihop och som delar sin njutning med åskådaren.

Nu riktar jag frågan till er – vad önskar just DU att du får uppleva under 2010?

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Mina önskningar för 2010

 1. LenaDeanPresley

  Gott Nytt år till dig i första hand.
  Jag önskar mig sanningar i år, så jag slipper pussla via upplevelser. En upplösning på det som har varit pusslet, att sista bitarna läggs och att bomben utlöses. Sen önskar jag föda friskt/friska Barn, att jag äntligen får föda och slipper gå gravid så länge till. Jag vet det är annorlunda önskningar.
  Kram

  Svara
 2. ella

  Jag önskar mig en karl att älska som kan älska mig och som jag kan få mycket härligt sex av. Sen önskar jag mig en lägenhet=)

  Svara
 3. Älskarinnan

  Har allt jag behöver för att fylla alla min behov…..förutom en sak 🙁
  2010 VILL jag ska bli det år då jag efter att ha åtrått och längtat efter Han i snart 3 år ska få uppleva det jag mest av allt vill, att få känna han i mig.
  Han har tagit på mig, smekt min kropp, gett mig underbara orgasmer men ännu INTE fyllt mig.
  Det, och ingenting annat önskar jag mig.

  Svara
 4. Pingback: Samt mina önskningar för 2010 « Klumpesnusk & Sheila

 5. pussy*power

  Jag tycker du har bra önskningar Klumpe! Och delar flera av dem. Önskan om Sanningar tycker jag var bra av LenaDP. Det vill jag ha, människor som vågar stå för sina handlingar och inte måste omge sig av vita lögner för att gå vidare…
  KramKram

  Svara

Skriv en kommentar!