Lustbloggar har uppdaterat

Bara en liten grej, fick mail för en stund sen från Lustfynd.

Lustfynd är ju inte bara en god sponsor åt mig, utan även en bra sida att hitta bästa priserna på sexleksaker, och dessutom står de bakom Lustbloggar. Lustbloggar är i min mening det bästa och definitiva stället att hitta andra lust/sexbloggar via. Topplistan definieras inte av besökare, utan man röstar på vad man tycker om bloggen.

Givetvis rekommenderar jag att ni kikar in och röstar på min och Sheilas blogg, ge den ett bra betyg om ni tycker den är värd det.

Men, ett störningsmoment har varit den växande mängd med döda bloggar. Döda bloggar, som antingen försvunnit eller slutat uppdateras, döda bloggar som ligger kvar och stör. Jag tipsade Lustfynd om att man borde implementera en funktion för att flagga dessa döda bloggar, och i deras mail säger de nu att de lagt till den funktionen! Bra!

Det här är en flaggning, bloggarna tas inte bort förrän administratörerna godkänner det. Men ser ni döda bloggar (dvs bloggar som antingen försvunnit eller som inte uppdaterats på väldigt länge) i listorna, tveka inte att lägga en flaggning på dem så vi håller listorna fräscha och fina med levande lustbloggar!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!