5 reaktion på “Lite porr på kvällskvisten

  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Är det inte vad porr är till för? Att man ska kunna projicera fantasin antingen på sig själv, eller sig själv in i fantasin?

   Glad att du gillade den!

   Svara
 1. moisture

  underbar film!! älskade när hennes bröst hängde och slängde under henne när han kom in i henne bakifrån!!! och att hennes fitta var orakad det gjorde att det kändes så äkta på något sätt! jag njöt och levde mig in så det stog härliga till ;))) !!! mera sådana filmer ,tack!!

  Svara
 2. Antligen

  (Ni far ursakta det icke-svenska tangentbordet.)

  Jag har undvikit porrfilm i alla ar, just far att killarna har varit fula, tjejerna plastiga och det hela har verkat njutningslost -hur mycket de an forsokt fejka -langt ifran sadant som jag tander pa.

  Trots en del brister (som att hon tittade lite val mycket in i kameran, att de kanske inte gjorde de optimala stallningarna for att fa maximal njutning, utan istallet gjorde det som alla andra porrfilmer verkar gora: sara pa allt sa att kameran kommer at att filma -framst hennes fitta, rumpa och brost samt ”beviset” for att de har samlag, och att upplagget var lite uppstyltat)… Sa hade den element som jag tande pa:

  Hemmamiljo. Skojighet i en vardagssituation mellan tva manniskor som tycker om varandra, formodat att de ar karlekspartners. Vardagsljud (bortsett fran porrfilmen i bakgrunden) och ingen palagd ”porrig” musik. Snygg kille. Jag tyckte om hans ansikte. Tjock tjej med sjyssta, naturliga brost och rejala ben. Hon hade inte rakat fittan, tack och lov, utan latit den vara som den var. De verkade njuta av hanglet och inte bara styla.

  Det sag ut som att killen faktiskt forsokte hitta klittan och gora det skont for henne -pa ett trovardigt satt. Han skulle dock behova begrava ansiktet mer och inte stracka ut tungan sa langt, om han ska orka halla pa ett tag och det ska vara maximalt skont… Jag inbillade mig att hon faktiskt var kat. Hans stand var inte konstant, men det ar det ju sallan irl. Deras ston lat inte overdrivna, utan verkade mestadels komma av att det de gjorde faktiskt var trevligt. Det hade kunnat vara en ambitios amatorfilm.

  Ingen av dem kom: Jag kan inte bestamma mig for om det hade varit trevligt att se tex henne komma pa ett trovardigt satt eller om det mest var ett skont bryt mot normen. Jag lutar nog at det senare. Jag vill definitivt inte ha det oerhort svaruppnaeliga ”komma exakt samtidigt”, utan da far en av dem (garna kvinnan i heteroparet) komma eller sa far de turas om att komma istallet. Det ar lattare for mig att identifiera mig med.

  Svara

Skriv en kommentar!