Kommentarer belönas (typ)

Jag har bestämt mig för att använda samma plugin som Sexiga Bloggen gör. De tar bort den s.k. ”nofollow”-taggen på länkar efter tre kommentarer. Det betyder att sökmotorer kommer att ta hänsyn till din länk när de beräknar ”värdet” på länken, istället för att ignorera den.

Om man vet nåt om sökmotorer så vet man att det är en lite bra sak.

För att (lite artificiellt, erkänner jag) stimulera kommenterandet här så tar jag bort nofollow efter fem godkända kommentarer. Det kan innebära mer besök till din blogg och kanske en högre rankning i sökmotorer såsom t.ex. Google och Yahoo. Så, efter fem godkända kommentarer får du det som belöning.

Räkna inte med underverk, och kommentarsreglerna gäller fortfarande. Men det är en liten belöning för er som ofta kommenterar 🙂

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Kommentarer belönas (typ)

  1. SwedishTeen

    Först surrar jag om nofollow angående din kommentar på den suspekta spambloggen som fanns hos mig. Och sen läser jag det här inlägget. Lite småknäppt.

    Svara

Skriv en kommentar!