Kåtmärkt: Adrienne Barbeau

Tidigare under hösten såg jag och J på Greys Anatomy tillsammans. I ett avsnitt gästspelade Adrienne Barbeau, och jag hade svårt att sluta prata om hur vacker denna kvinna var, trots sin mogna ålder. Igår låg jag och tittade på Dexter (bra serie!) och även i detta avsnitt gjorde Adrienne ett pyttelitet gästspel.

Det slog mig då att jag behöver kåtmärka henne, för det här är en kvinna som under hela sin karriär osat sex.

Varför gör hon det? Säkerligen tack vare det faktum att hon är sjukt snygg, samt att de flesta roller hon blivit känd för har innehållit en hel del urringning och sexig attityd. Adrienne är inofficiellt känd som drottningen av B-filmer, och har dykt upp i många filmer som hennes f.d. make John Carpenter regisserat. Den mest kända är säkerligen The Fog från 1980, men hon dyker även upp i Flykten Från New York och hennes röst hörs i The Thing från 1982. Hon har en lång meritlista, men väldigt lite är filmer som de flesta känner till.

Adrienne fyller 65 år i Juni detta år. Hennes ålder förändrar ingenting, hon är fortfarande en mycket vacker och sexig kvinna. Därför kåtmärker jag henne med glädje!

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Kåtmärkt: Adrienne Barbeau

 1. Älskarinnan

  Jag vill ochså bli ”Kåtmärkt” !!!
  Ska banne mig göra en tatuering på skinkan som det står det på *S*

  Svara
 2. Henric

  Otroligt välförtjänt, den kvinnan har andats sex och kåthet under hela sin karrär. Jag har inte TV så jag visste inte att hon fortfarande var aktiv. Hon var min tonårstids allra största dregelobjekt och jag minns HUR himla förtjust jag blev när hon tog av sig kläderna och visade sina stora mjuka bröst i Swamp Thing, långt efter det att nakenhet normalt försvunnit från biodukarna. Jag ska genast låna min sons Dexter-boxar!
  .-= Henrics senaste inlägg: Går det att vara bra i sängen och ÄR män det? =-.

  Svara
 3. fröken

  Hon är onekligen en mycket vacker och sexig kvinna. Stort plus att hon faktiskt inte ser ut att ha plastikopererat sig!

  Svara

Skriv en kommentar!