En pirrig Lady Sheila

Jag har egentligen fullt upp nu, men jag kände mig tvungen att skvallra om vad jag gjort idag.
En väninna och jag var på en liten road trip och på vägen hem svänger vi förbi The Mansion. Det är knappt så jag vet vart jag ska börja så jag låter det bara sägas att det var ett besök jag absolut uppskattade och gärna gör igen!
Innan vi gick in kände jag att jag var tvungen att kontrollera mig så jag inte verkade som en femåring i en godisbutik.
Bara själva byggnaden var fantastisk, så var också värdinnan. En härligare kvinna får man leta efter!
Hon hade såklart aldrig träffat mig innan men hon pratade direkt med mig som om hon gjort det, jag kände mig välkommen och hade jättetrevligt. Även om det bara gällde en snabbvisit sådär på dagen så gav det absolut mersmak. Jag hoppas att jag och min väninna har vägarna förbi någon mer gång, utan tvekan!

Den delen av mig, Lady Sheila, har legat slummer ett tag nu. Det har märkts på mitt humör och mitt bloggande. Jag skulle behöva en urladdning, som av någon anledning bara inte blivit av, och BDSM influenserna i mitt skrivande har varit obefintliga. En saknad har infunnit sig på senare tid och efter idag är den nästan öronbedövande. Kanske lugnar det ner sig efter ett par dagar, men just ikväll kan jag inte glömma pirret som letade sig runt i min kropp när jag steg in genom porten. Samma pirr som lugnade ner sig och ökade senare till enorm styrka då jag steg in i ”butiken” de har där.
Doften av läder, ljudet av vinande piskor och känslan av korsetterna under mina fingertoppar brinner i mitt minne och jag kan inte annat än att njuta lite på avstånd med blossande kinder som resultat.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “En pirrig Lady Sheila

Skriv en kommentar!