Dagens bild: Naken i fiskdammen (100129)

Dagens bild är ett stycke konst signerat en man vid namn Eddy Stevens. Jag upptäckte den här målningen av en slump och det var nånting med den som tilltalade mig. Det var nånting primitivt och lite drömskt. Den här nakna kvinnan som sitter i vad som verkar vara en karpdamm. Hela bilden känns som en märklig dröm som man inte vet om det är nåt man gillar eller nånting man ska bli störd över.

Jag gillar stilen på målningen också, det är nånting nästan smutsigt över kvinnan, hon ser inte speciellt nöjd eller glad ut och hennes kropp är inte idealiserad heller. Den märkliga fisken som dyker upp bidrar till den surrealistiska känslan och som åskådare blir man både illa berörd och lite fundersam.

Väldigt fascinerande. Kika gärna in i hans galleri, det finns många udda konstverk där.


(Originalet är lånat härifrån)

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Dagens bild: Naken i fiskdammen (100129)

  1. THE TOUCHER

    Det var en vacker bild, det är klart att jag kommer att klicka vidare 😉 Du har skrivit 17 kommentarer på SB och ligger som god femma med det. Klösan och jag tackar för dom!

    Ha det

    Svara

Skriv en kommentar!