Dagens bild: Mullig modellbild (100105)

Jag gillar egentligen inte de överproducerade modellbilder som man ser på nätet och i pressen. De tilltalar mig väldigt sällan, för de känns så väldigt onaturliga. De bilder som tilltalar mig är oftast ögonblicksbilder, spontana bilder eller oplanerade bilder. Bilder som inte känns så noga planerade är oftast de bilder jag själv brukar tycka om. Men det finns såklart undantag till den här generella principen, och det här är ett exempel på detta.

Det kan nämligen bli en intressant effekt om man tar en kvinna som har en kroppstyp eller utseende som inte normalt associeras med den här typen av bilder, och sedan sätter henne i precis en sån överproducerad miljö. Det blir en skön kontrast mellan motivet och tekniken.

Det här är en sån bild.

Uppdatering: Bilden ingår tydligen i en fotokampanj, mer information finns här.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Dagens bild: Mullig modellbild (100105)

  1. offy

    en vacker bild!! mulliga kvinnor ä gulliga kvinnor
    mjuka och sköna giller när det är nått att ta i

    Svara

Skriv en kommentar!