BJ på altanen

Klumpe är inte den enda som längtar till sommaren, jag längtar också, massor!
Slippa pälsa på barnen tio lager med kläder bara för att ta sig till dagis, man kan gå omkring i kjol utomhus (utan någonting under!) och ha sex på så underbart uppfinningsrika ställen.
En tradition för oss är minst en avsugning i veckan på altanen och om jag har tur blir jag belönad med en tillhörande omgång sex efter det.

Tills vidare får jag dock nöja mig med en kall och fruktansvärt isig vinter. Det har tydligen varit lite varmare inatt så det inte var ett frostlager på rutan när jag skulle iväg med bilen, utan det var ett tjockt lager med IS! Sådan is man helt enkelt inte kan skrapa bort normalt utan det är bara att dra igång kupévärmaren och hoppas att det hinner tina i något hörn så man kan börja hacka sig fram, vilket i sig tar en evighet och en kvart.
Jag får som sagt nöja mig med det, min kopp thé och min skumtomte jag ärligt stulit från barnens godispåsar som är kvar sedan julgransplundringen.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “BJ på altanen

Skriv en kommentar!