Australien är helt vansinnigt

Jag läser Calles blogginlägg om det senaste vansinnet i Australien och jag vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta. Man skulle vilja säga ”nu har det brunnit i proppskåpet där nere!” men det går inte för det är isf den sjätte eller sjunde gången på väldigt kort tid som det brinner i nämnda proppskåp.

Dessa absurda nymoralistiska och vaga lagar! Varför uppmuntrar småbröstade kvinnor till pedofili? Det är ju helt vansinnigt, lika vansinnigt som att säga att kvinnor med utmanande klädsel uppmanar till våldtäkt. Med Australisk logik är ju jag pedofil eftersom jag har en liten fabless för kvinnor med små bröst och breda höfter.

Fullständigt rubbat.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Australien är helt vansinnigt

  1. Jaguar Moon

    Jag bor i Australian och det här har jag aldrig hört talas om förut! Konstiga kan vi vara här Down Under men icke så konstiga. Det har varit heta debatter om nakna barn i konst och fotografier men inte om damer med små tuttar. Jag får nog försvara Australiensarna här!

    Svara

Skriv en kommentar!