Svart tisdag

Det här är ett ovanligt inlägg i den här bloggen. Det här är ett politiskt inlägg, helt befriat från sex, samlevnad eller kärlek.

Idag är det Svart Tisdag. Idag är dagen då FRA börjar massavlyssna svenska folket. Idag är dagen då vi ska börja kartläggas med dimmiga skäl som orsak. Idag är dagen då våra egna folkvalda politiker på allvar huggit oss i ryggen.

Idag är en dag av sorg.

blacktuesday

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Svart tisdag

 1. g

  in this place we find each other
  a tribute to the wise
  who view with open eyes
  expose the lies of our brothers
  misled and lost between
  the surface and the screen
  We are not alone to defy
  we stand and those who push us down will die
  Under a blackened sky
  We light the torches and we hear the sound
  of the soundtrack to the rebellion

  Svara
 2. 1984

  Du kanske kan passa på att tipsa om sätt att surfa och mejla anonymt när du ändå skriver om det här. T.ex. hur man använder anonymizers, proxys m.m. och var de finns.

  Svara
 3. Marie :D

  Ja det är ju inte trevligt men kanske nödvändigt ont när det finns människor i Sverige som har ställt till det så jäkla mycket. Det är ju de som håller på med Kartell verksamhet och Konspirationer som vi skall komma åt och för att göra detta så måste man lyssna av alla, tror ni verkligen att det är en tisdag som igår de bara lyssnar… Det tror inte jag och jag har inget att dölja så välkommen att lyssna av mig.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det finns inget ”nödvändigt ont” i att hela svenska befolkningen plötsligt betraktas som skyldig tills motsatsen bevisats. Rent mjöl i påsen-argumentet håller inte, och man har rätten att helt enkelt få vara ifred oavsett om man är skyldig eller inte.

   Stasi i gamla DDR hade inte kunnat drömma ihop det som FRA nu får göra ens i sina vildaste drömmar, och iom FRAs lansering är Sverige nu på samma kurs som Kina, Iran och andra repressiva länder som vill kontrollera sina medborgare.

   Svara
 4. Fredrik

  Slår mig som lite poetiskt att det aktiverades just den första december. Internationella aidsdagen. Sverige har nu fått ett virus vi antagligen inte kommer bli av med.

  Svara

Skriv en kommentar!