Sökes: Älskarinna

Jag, Klumpesnusk, tänker nu använda min blogg för att söka efter en älskarinna eftersom sexcommunities och liknande inte funkar för mig. Jag lider en stor brist på kvinnlig närhet i mitt liv, L bor för långt bort för regelbundna träffar och Kone har fullt upp med sin familj och sitt liv. Kone tycker jag ska söka efter nån som kan ta hand om mig, och som jag kan få utlopp för mina lustar och mitt behov av närhet med. Hon har såklart helt rätt, och därför skriver jag det här.

Du är: en kvinna bosatt i Björkarnas Stad eller omnejd. Ålder nånstans mellan 20-50 år. Utseende och ålder är ganska oviktigt – det spelar ingen större roll om du är ung eller gammal, lång eller kort, tjock eller smal. Personlighet och personkemi däremot är viktigt. Vill kunna träffas och ha trevligt ihop. Mycket närhet, ömhet, sex och att trivas bra ihop. Social kompetens, möjlighet att umgås även utanför sängen, sinne för humor samt varm och avslappnad personlighet är några saker jag uppskattar enormt.

Jag är: snäll och omtänksam bloggare med stor kärlek för kvinnor. Erbjuder en varm famn, en alltid välkomnande säng och oändligt förråd av kramar och kyssar. Bosatt i Björkarnas Stad och trivs bra med det.

Intresserad av kontakt så ser vi om personkemin stämmer? Skriv en kommentar nedan eller skicka mail till mig!

Läs även dessa inlägg:

9 tankar kring ”Sökes: Älskarinna

 1. Älskarinnan

  Om inte avståndet hade varit ett hinder hade det varit mycket spännande att se om kemin fanns.
  Lycka Till 🙂

  Svara
 2. Lukas

  Hoppas du hittar nån! Jag har aldrig hört om bloggdejtande förut. Men det finns ju inget som säger att inte det skulle funka 😉

  //
  Lukas

  Svara
 3. Marie :D

  Synd att avståndet är så stort, är ju i samma sits som dig, längtar verkligen efter någon att mysa med och att ha kul tillsammans med, sen gillar jag ju din personlighet, jäkla avstånd alltså.. Men jag säger, lycka till.. <3 <3

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Avstånd spelar tyvärr roll även om man vill tro att det inte gör det. Det är en rent logistik-mässig fråga, att transportera sig själv eller nån annan långa sträckor är inte så lätt som man kan tro, och det är lättare om man bor nära varandra.

   Svara

Skriv en kommentar!