Rötterna bakom (två av) mina åsikter

De senaste dagarna har jag funderat lite kring rötterna bakom några åsikter som ofta syns i det jag skriver här. Jag är välkänd för att vara en manlig bloggare med stor förtjusning för kvinnor, och som har några (i dagens samhälle) relativt ovanliga åsikter och preferenser.

Var kommer dessa åsikter ifrån?

Som alltid är det inte så enkelt som att säga att ”det beror på…” utan det är såklart en levande process som påverkas dagligen, men en del orsaker och rötter finns det i mina åsikter.

Min förtjusning för mulliga kvinnor går tillbaka långt innan jag började den här bloggen, men när jag började skriva den här bloggen ville jag också att den skulle representera det faktum att även mulliga och tjocka kvinnor är vackra och sexiga. Detta är en åsikt som blir mer och mer kvävd, och jag ville att min blogg skulle bli ett forum där primärt mulliga kvinnor kunde få höra en åsikt som gjorde dem glada. Visst, jag tycker bra om smala och t.o.m. rent av spinkiga tjejer – men den här bloggen skulle till viss del representera ett utlopp för min mulliga förtjusning.

Det här har lyckats bra, och under de mer än tre år som jag skrivit den har jag även glidit över till att överhuvudtaget dyrka kvinnor oavsett form och färg – vilket ger mersmak då många läsare av just olika form och färg upplever en positiv känsla. I sin tur gör detta mig glad, för den stora majoriteten av kvinnor är faktiskt vackra.

Därför kan man beskriva det temat som ett slags reaktion till den åsikten samhället i stort har, att enbart slanka och smala kvinnor uppfyller en bunt med snävt ställda kriterier för att vara ”kvinnliga”. Min humanistiska ådra tycker att alla kvinnor är kvinnliga, och att det behövdes en bloggare som sa det.

Min åsikt om kroppshår kommer ur en liknande reaktion.

Jag har ingen hårfetisch som jag känner till, men ändå pratar jag ofta om hur sexigt och kvinnligt det är med en stor fin orakad buske mellan benen. Det gick t.o.m. så långt att jag ordnade en tävling på det temat. Den här åsikten kommer som en motreaktion till det renrakade idealet som funnits länge i samhället. Det började med armhålorna, och nu har det kommit till fittorna också. Det som en gång i tiden var exotiskt (renrakad fitta) har numera blivit vardagsmat, och det som var vanligt (en buske) är numera det exotiska.

bush1

Jag gillar en hårig fitta. Jag ska skriva om ”processen” som en kvinna genomgår när hon återgår till en enklare, hårigare inställning till sin kropp i ett framtida inlägg, men jag tycker det är sexigt, och det är som sagt en reaktion mot det renrakade idealet som jag finner mer och mer uttråkande.

Nu vill jag även passa på att poängtera att precis som min förtjusning för mulliga kvinnor INTE på något vis utesluter att jag även gillar smala kvinnor så utesluter inte min förtjusning för en hårig buske att det faktiskt också kan vara grymt sexigt med en slätrakad kvinna. Speciellt om jag är den som med sax och rakhyvel förvandlar könet från hårigt till just slätrakat. Det är en handling som är mig mycket kär.

shaved2

Men det är en reaktion. För jag tycker att kvinnor behöver höra att det finns killar som inte bryr sig om de är orakade. Att det finns killar som inte flyr i skräck ifall de inte rakar sig under armarna, på benen, på fittan eller var annars kvinnor nu känner hårskräck inför sin egen kropp. Att det finns killar som tycker lika mycket om en naken kvinna oavsett hur hennes intimfrisering råkar se ut.

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Rötterna bakom (två av) mina åsikter

 1. Älskarinnan

  Nåt jag upptäckt bara för några år sen är just det faktum att det finns MASSOR av män i alla åldrar som gillar mulliga kvinnor, en insikt som faktiskt gav mig mera självförtroende än jag nånsin haft i mitt snart 50-åriga liv, det i sin tur gav mig ett fantastiskt sexliv, kanske just för att vetskapen om detta gör att jag kan slappna av. Ett avslappnat förhållande till min kropp har jag iofs alltid haft och aldrig skämts över mina ”magar” men att verkligen kunna ge sig hän och veta att mannen bredvid/under/ovanpå/bakom näppeligen bryr sig om ifall magen eller brösten hänger är underbart.

  Rakningen ja, jag har mött män som inte alls gillar hårigt och tvärtom, att jag började var mest för att prova hur det kändes, jag har aldrig gjort det för att nån inte klarar ”hår i maten” som det så lustigt kallas. Numera rakar jag inte utan unnar mig en vaxning 1 gång i månaden…..och det är en mycket upphetsande känsla, går inte att jämföra med rakning, iallfall på mig så förstärks nervtrådarna känns det som, blir ”horny as hell” varje gång det är nygjort *S*

  Svara
 2. Din R

  Jag tycker också att det är väldigt vackert med en buske hos kvinnor. Jag föredrar dock en ”välvårdad” sådan. (fast jag föredrar nog allt i utseendeväg ganska välvårdat) Även om jag tycker det är väldigt vackert med buske så är jag själv oftast renrakad. Av den enkla andledningen till att jag ändå tycker att det är bekvämast och skönast 🙂

  Svara
 3. Maria

  Rakad eller orakad..? Om man kör med det man känner sig mest bekväm med tror jag att resten löser sig.

  Svara
 4. Pingback: Min åsikt « Klumpesnusk & Sheila

 5. A

  Jag tycker att det är fint att när du säger ”mulliga” och ”alla” så menar du verkligen det. Jag tycker att alla killar tjatar om att de gillar ”nåt att ta i” (inte alltid så kul för mig som är en spinkis, men jag ska inte klaga, min man föredrar min naturliga heroin chic look och jag lever upp till rådande ideal utan ansträngning)och ”naturliga tjejer” så fort det är någon undersökning i forum eller tjejtidningar, men vad de menar då brukar oftast fortfarande vara en sjukt snygg brud med stora tuttar. Men av vad man kan se när du väljer bilder är att du verkligen menar allvar, flera av kvinnorna på dina bilder har varit av en ”sort” som jag fördomsfullt inte alls kunde tänka mig kunde vara sexobjekt. DET tycker jag är fint, och nu är jag inte lika rädd för att bli ”gammal” längre!;)

  Vad gäller hår är jag helt med dig! Jag tycker min killkompis uttryckte sig fint när han sa att han gillade att ”de bra bitarna” var inramade och utmärkta med hår.

  Svara

Skriv en kommentar!