Recension: Fleshlight STU

För mer än ett år sen recenserade jag den ”vanliga” Fleshlighten, den som heter Pink Lady kort och gott. Det var en intressant bekantskap och även om jag själv hade vissa tveksamheter (samt bara sporadiskt har använt den sedan dess) tyckte jag det var en positiv upplevelse och ett värdefullt tillskott för män som vill ha sexleksaker.

För två veckor sen erbjöd Intimera mig att recensera en ny variant på Fleshlight. Den heter Fleshlight Pink Lady STU, där STU tydligen betyder Stamina Training Unit, och är i nästan alla avseenden identisk med den ursprungliga Pink Lady. Skillnaderna är att den har ett guldfärgat plasthölje, samt en mindre uppenbar men desto större skillnad inuti själva lösfittan.

Istället för att vara slät är den nämligen bubblig, med massor av mjuka små runda bollar som täcker ytan.

I övrigt behåller den här versionen alla fördelar och de få nackdelar som fanns med den vanliga Pink Lady. Det är en stryktålig och genomtänkt konstruktion som är lätt att rengöra efter bruk. Precis som med den vanliga kan man antingen använda den som den är, eller om man vill ha en mer realistisk upplevelse spola den i varmvatten innan användning. Även med glidmedlet är det samma rekommendationer som vanligt – använd endast vattenbaserat glidmedel. För mer detaljer rekommenderar jag en läsning av min första recension.

Så, den stora frågan är givetvis: Är den skön?

Svaret på den frågan är tveklöst, det är den. Den knubbiga, knottriga insidan är en rejäl förbättring på den vanliga Pink Lady. STU har en attityd av att man kan använda den som en metod för att träna upp sin sexuella uthållighet, och jag har inga som helst tvivel på att det här är en bra leksak för det ändamålet. Men oavsett vilket är det en förbaskat skön sak. De små kulorna inuti lösfittan masserar kuken väldigt skönt, och man behöver inte röra på den speciellt mycket för att få den massagen.

Är den bättre än en verklig fitta? Nej, på inget sätt är den det, men det går inte att jämföra. Med en riktig fitta får man ju en hel kvinna på köpet, det här är bara ett skönt mjukt rör att stoppa kuken i när man vill ha en skön stund.

Men, är man intresserad av att köpa en lösfitta har jag svårt att tänka mig ett bättre köp än den här. Den ursprungliga Fleshlighten var bra, den här är samma sak fast med turboladdning. Priset för STU och den vanliga är dessutom detsamma, så jag ser ingen vits att köpa nåt annat än den här. Den är dyr, men sköter du om den, rengör den och använder inte annat än vattenbaserat glidmedel kommer den utan tvivel att ge dig många timmar (om inte år?) av skön njutning.

Att betygsätta den visade sig vara lite knepigt. Den är bättre än den föregående, men samtidigt inte en klockren femma känns det som. Efter mycket funderande blir det här den första recensionen som får en halv betygskuk. Därför får den 4½ kukar av fem möjliga.

Oavsett vilket får den min starka rekommendation. Köp din egen från Intimera, och ge rabattkoden ”klumpesnusk” så får du 10% rabatt på din order!

betygskukcolorbetygskukcolorbetygskukcolorbetygskukcolorbetygskukhalv

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Recension: Fleshlight STU

 1. Din R

  Vattenbaserat? Verkligen? Och jag som jobbar med sexleksaker har fått lära mig att till lösmusar ska det alltid vara silikonbaserat. Andledningen till detta som jag har lärt mig ska vara att eftersom vattenbaserat går in i huden ganska fort så förlorar man snart glidet, och att det kan bli väldigt obehagligt för användaren av lösmusen att få ut sin kuk.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det står uttryckligen i instruktionerna som medföljer att man endast ska använda vattenbaserade glidmedel.

   Jag vet också att många typer av silikongummi kan reagera väldigt negativt tillsammans med glidmedel som har just olje eller silikonbas, speciellt om man inte rengör dem supernoga efteråt. Det löser upp silikongummit vilket inte är speciellt vackert eller hälsosamt.

   Vattenbaserade glidmedel har dock tyvärr den egenskapen att de torkar relativt fort, men i min erfarenhet varierar detta mycket med glidmedlet. T.ex. Apotekets Klick har en tendens att torka väldigt fort, medan lite dyrare vattenbaserade håller fukten längre. Jag tror också att om man nu mot all förmodan skulle fastna med kuken inuti en Fleshlight pga att glidmedlet torkat, så kan man ta lite vatten och återfukta glidmedlet och därmed få ut sitt kära könsorgan. Det är nämligen min erfarenhet när jag tvättat rent den (och mitt kön) efteråt att glidet återvänder i något minskad form om man återfuktar.

   Svara
 2. Per

  Provade den första mem designad som en mun och den åkte ut ganska fort. Dock misstänker jag nu efteråt att det var glidmedlet som var den största boven i dramat. Brukar köra med glidmedel från johnsson & johnsson K-Y (blå-vit tub i metall) som tydligen ofta används inom sjukvården. Funkar bra kalas till anala lekar men inte till dessa mackapärer 🙂 Tipps på bättre som inte torkar så fort skulle uppskattas. Kanske vore något ni kunde testa i framtiden??

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Stort test av glidmedel är nåt som står på önskelistan, så förhoppningsvis är det nåt som kan produceras i framtiden.

   Svara
 3. Per

  Kalas 🙂

  Kan passa på att fråga hur det är med tex rapsolja och olivolja när det kommer till dessa leksaker?? Är kalas när man ska dra i snabeln och vill ha det lite mer realistisk men är osäker om det skulle kunna skada silikongummit i leksakerna??

  Svara
 4. Lösvaginor

  Jag håller helt med , apotekets glidis är kass men om man spenderar lite mer så får man super bra vattenbaserade varianter.

  Jag brukar köpa en som heter super slik som jag är nöjd med när jag leker med mina lösvaginor=)

  Svara
 5. Pingback: Fleshlight – Lupe Fuentes : Mini-lotus | SwedishTeen

Skriv en kommentar!