Recension: Djävulens Tunga

Intimera skickade ”Djävulens Tunga” till oss, jag gav den till Kone för recension och fick även vara med vid två tillfällen. Här är hennes recension av denna mycket speciella sexleksak. Lägg också märke till de vackra bilderna på henne när hon använder den, jag blev lite förvånad att hon ville lägga upp bilder då hon inte gillar att bli fotograferad. Men jag fick nöjet att använda tungan på henne medan hennes man tog dessa mycket fina bilder.

Djävulstungan levereras i en mycket fin förpackning. Hela paketet osar kvalité och stil. Men första gången jag öppnade luckan och tog fram denna mycket speciella leksak från sin satinklädda bädd inuti förpackningn blev jag rädd. För den här saken såg verkligen läskig ut. Den är gjord av mörkrött glas och den såg gigantisk ut. Jag undrade hur skönt det skulle vara att ha en jättestor bit glas uppstoppad i fittan.

Men samtidigt såg den snygg ut. Den hade lätt kunnat pryda hyllan och om ingen frågade vad det var hade de flesta säkerligen bara antagit att det var en glasprydnad vilken som helst.

devilstongue

Så en lustfylld kväll när barnet sov blev det dags för premiärturen. Hur skönt skulle det här bli egentligen? Första reaktionen var fiasko – den var iskall och min fitta drog ihop sig av kylan. En stor glasbit som legat bredvid ett dåligt isolerat fönster i norr är verkligen iskall. Men å andra sidan, lite trängre fitta kunde väl knappast skada? 😉

Efter att tungan blivit uppvärmd med hjälp av kroppsvärmen gick det iaf att föra in den utan att det tog stopp, och då började fittan verkligen reagera. Räfflorna på tungan masserade otroligt skönt mot g-punkten. När fittan vant sig var det inga problem att öka takten på gnuggandet och till både min och mannens förvåning slukade fittan nästan hela tungan. Tydligen var storleken inte så gigantisk som ögonen hade sagt vid första intrycket.

Räfflorna på ovansidan masserade skönare och skönare och det dröjde inte länge innan första sprutorgasmen kom, därefter en till, en till, en till, en till och så vidare. Det dröjde inte länge förrän min kropp började bli skrynklig av fukten – ni vet, sådär skrynklig som man kan bli om man legat för länge i badet.

Vid nästa besök av Djävulens Tunga var min man förutseende nog att värma upp den först genom att spola den i varmvatten. En mindre miss var dock att han spolade så hett att jag brände mig lite när han la den på mitt lår, så det blev till att vänta en liten stund innan den svalnade. Efter det blev resultatet dock detsamma som vid föregående tillfälle. Sprutorgasmerna kom en efter en i tät och lång följd tills jag var nästan uttorkad och sängen var tvärtom.

Även herr Klumpe fick prova på att använda den på mig två gånger, och kunde betrakta det fascinerande och mycket blöta resultatet.

Det här är kanske den bästa sexleksaken jag nånsin kommit i kontakt med. Det är svårt att föreställa sig vad som skulle kunna förbättras. Jag provade att onanera genom att gnida den mot fittan, dvs genom att låta den gnugga klitoris. Min kropp skakade en kort stund senare i en mycket skön orgasm.

Det är en relativt dyr leksak, den kostar 500 kronor hos Intimera, men den är värd varenda öre. Jämför med det vedervärdiga vibrerande ägget jag recenserade för inte så länge sen som bara kostar en hundralapp mindre och inte var värd sitt pris alls. Djävulens Tunga är värd priset. Fullständigt. Jag är tveksam till om man kan hitta en bättre till samma pris.

Plus:
Allt. Den är underbar. Gav mig massor med härliga orgasmer. Är precis perfekt utformad för att man ska kunna komma åt de sköna ställena. Perfekt för både onani och gemensam lek. Superlätt att göra ren då den är gjord i stryktåligt pyrex-glas – gör rent under varmvatten med tvål, ställ den i diskmaskinen, vad som helst.

Minus:
Ingenting.

Med det sagt tycker jag dock att man bör behandla den med lite respekt, den är gjord av glas och formas därför inte det minsta efter kroppen. Det finns ingen som helst töjsmån i leksakens utformning. Sticker man in den i fittan för snabbt och den fastnar i nåt veck kommer den inte att böjas alls. Lika med uppvärmning/nedkylning av den – den kan bli väldigt varm om man inte är försiktig, och den kan bli väldigt kall också.

Men att sammanfatta den är enkelt. Jag kan inget mer än säga KÖP DEN!

UPPDATERING: Aktivera rabattkoden ”KLUMPESNUSK” i kassan när du gör din beställning och få 10% rabatt på din order!

färgkukfärgkukfärgkukfärgkukfärgkuk

Tack också till Intimera som generöst sponsrade oss med denna fantastiska tingest.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Recension: Djävulens Tunga

 1. Älskarinnan

  Litar på dig och har nyss beställt den, den enda julklappen som inköps i år, gissar att den kan glädja både mig och maken 🙂

  Svara
 2. Kalle

  Med denna recension samt utseendet på produkten får jag faktiskt bryta mina övertygelser och faktiskt ge bort en julklapp i år. Tror och hoppas den kommer vara väldigt uppskattad.

  Svara
 3. Pingback: Djävulens Tunga – Glasdildo av högsta kvalitet

 4. Pingback: Leksaker, åh leksaker | Vild & vanilj

 5. Pingback: Djävulens tunga | Vild & vanilj

Skriv en kommentar!