Orgasmbestyr

God jul, lite såhär i efterhand, kära läsare.
Jag har varit totalt inne i detta med julfirande i och med att jag har familj och framför allt barn som huvudpersoner i denna ”familje-konstellation”. Jag har upptäckt, sedan jag och sambon bildade en sk ”nyfamilj”, att vi har en hel drös sådana… Barn alltså. Plånboken har blivit mer och mer tom för varje år som går.
Men, det var inte det jag skulle prata om nu..

Jag läste om kvinnan som har svårt att få orgasm, eller inte får det alls om jag förstod det rätt. En del bra kommentarer kom såklart som på beställning, jag förundras över den härliga skara läsare vi har här på sidan, helt underbart!
Min input om detta är att jag vet hur hon känner sig. En stor del i mitt sexuella liv har jag levt så, helt orgasm-lös. Sexet var enbart för mannens skull och för att jag skulle få bekräftelsen i att jag kunde göra det så skönt för honom att han njöt och kom. Nu vet vi ju alla att det inte är särskilt svårt att få en man att njuta, eller? Det visste jag dock inte då och tog det som ett pris för att jag varit duktig, att han kom med mer eller mindre entusiasm. Männens uttryck för den sköna känsla en utlösning ger är oerhört individuella. Allt från att han låter som en hel farm (nej jag skojar tyvärr inte, haha) till att han bara suckar till medan man känner kuken rycka sådär underbart inuti en.
Men… Och det är ett stort men. Det gav inte MIG någonting!
Jag satt i tristess vid datorn en kväll och kom på att jag fått en vibrerande dildo fär flera månader sedan, som stod i hyllan som en ”ploj-grej”. Jag öppnade den, gjorde rent den och provade den. Det bästa jag har gjort i mitt liv, jag kom för första gången i mitt liv!
Efter att ha lekt med mig själv så jag rent av blivit öm i underlivet kände jag att jag inte ville ge upp den sköna känslan när jag var tillsammans med en man, jag ville uppleva den med honom, inte bara ensam. Sedan dess har jag gjort det som många pratar och skriver om; jag har tagit ansvar för min egen orgasm.
Det är alltså vad du borde göra. Ner med handen och gnugga, för att uttrycka sig lite rått, medan ni har sex.
Är det tal om missionären är det lite problematiskt såklart, men lägg honom på sidan och gör det till en mer ”sax-liknande” ställning så kommer du åt att smeka dig själv och han kommer åt att smeka dina bröst samtidigt. Tro mig, det är en höjdare!

Jag har, med min sambo, upptäckt orgasm genom enbart penetrering, vilket jag inte trodde existerade (inte heller trodde jag på fontänorgasmer, men det är ett helt annat ämne) men det är enbart vid missionären eller när jag rider honom det lyckas. Vid exempelvis ”saxen” eller vid otroligt härlig penetrering bakifrån är det stört omöjligt utan hjälp från mitt håll. Jag vill ju inte gå miste om en orgasm, sex ska vara skönt för mig också, så jag hjälper mer än gärna till.
Ibland kan jag dock ha svårt att komma med enbart smekning av fingrarna under själva sexet så jag fann en lösning även på det. Jag köpte en fingervibrator (nu har jag mer än en) och det eggade min sambo oerhört. Han märkte att jag hade det himmelskt och han är sådan att han blir kåt bara av att veta att jag har det skönt, att jag njuter. Dessutom kände även han vibrationerna och det gav således även honom något.
Så var inte rädd för att prova nya saker, din partner ska vara lika inne på att du ska ha det skönt som du är på att han ska ha det skönt. Och, jag upprepar mig, du har ansvar för din orgasm.

Klumpes tips om att använda en spegel är inte så dum till att börja med, om du inte känner dig helt bekväm med att ta på dig själv. Jag gjorde en lite busig variant av det när jag skulle lära känna mig själv. Jag använde webcam. Jag ställde ner den på databordet och vinklade den rätt för att sedan sätta igång. Det började med att jag smekte lätt medan jag tittade, när jag upptäckte att det eggade mig smekte jag mer och mer, efter en kort tid kom jag! Jag vet själv inte hur det kom sig att jag fann detta så upphetsande, kanske för att det var första gången, men det är en orgasm jag minns med värme.
Känner du dig ändå inte bekväm med att smeka själv eller använda klitorisvibrator (eller varför inte be din partner smeka dig?) så är mitt kvarvarande tips att knipa. Det finns stora, små, tunga, lätta, hårda, mjuka eller vibrerande kulor i en oerhörd djungel av kombinationer som du kan träna med. Det är till fördel för dig och din orgasm samt att det är till fördel även för din partner. Jag passa på att skryta lite om att min sambo sagt att det inte märks att jag fött två barn, att det är som att ha sex med en oskuld. Det är tack vare mina knipövningar som jag nu lyckas komma under själva sexet, iallafall är det min enkla teori. Hur som helst är det ett hett och nyttigt tips!

Pilla, vibrera, knip och lycka till kära du!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Orgasmbestyr

  1. vi2

    Ja det är sant att vi har ansvar för den själv men sen är det otroligt viktigt att hitta rätt partner. Även om man kan ha det underbart skönt vid one nights så är det, för mig, en helt annan upplevelse när man hittar rätt person att dela det med. Allt ska stämma

    Svara

Skriv en kommentar!