Ny sponsor: More4Love

I inlägget jag skrev för ett bra tag sen nämnde jag lanseringen av en ny sponsor. En del av de nya leksakstesterna kommer från denna sponsor, och helst hade jag velat lansera sponsorn i samband med dessa recensioner, men tyvärr kan jag inte vänta på min recensent längre.

Den nya sponsorn heter More4Love, eller M4L kort och gott. Vi har haft en bra dialog och jag känner att det här är en sexbutik som håller de standarder jag tycker man kan förvänta. Sortimentet är brett och priserna är rimliga.

Jag kan också glatt meddela att det finns en rabattkod som ni kan använda. När ni lägger en beställning hos M4L använd då koden MA114D och få 10% rabatt på eran order 🙂

Jag hälsar M4L välkomna in i min blogg och jag hoppas att vi alla får gemensam nytta av detta nytillskott!

m4l_logo

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Ny sponsor: More4Love

  1. Älskarinnan

    Man kanske hittar nån spännande julklapp till sig själv där, bara att tacka och ta emot rabatten 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!