Min åsikt

Jag läser Klumpes inlägg om rötterna till hans åsikter som förmedlas här på bloggen. Det får mig såklart att fundera på vilka av mina åsikter angående hårighet och kurvor som förmedlas här på bloggen. Jag anser, och jag hoppas även att det förmedlats, att en kvinna är som mest attraktiv när hon är kurvig och har ”volanger”. Behöver inte vara tjock eller smal, bara det syns att hon är kvinna. Jag har tidigare uttryckt att jag tycker om timglas formen och det stämmer absolut. Vilket i sig inte förutsätter en ”tjock” kvinna (jag ogillar ordet tjock då det för mig är ett skällsord) utan en kvinna med former, punkt. Det säger inte att kvinnan är mer eller mindre kvinnlig för det (absolut inte!), bara att kvinnan i fråga är mer attraktiv för mig om hon har former/kurvor istället för raka linjer.
Detta med hårighet har också gått fram och jag minns speciellt ett litet underligt ”felsteg” jag gjort när det gäller det där med kroppsbehåring.

Jag och min sambo träffades på internet, som så många andra i dessa moderna tider. Vi pratade som vänner om vardagliga ting, som exempelvis bilar, i några månader och gick så sakteliga in på det mer sexuella efter ett tag. Det var trots allt jag och de som känner mig vet att jag inte kan hålla mig från att tala om sex en längre period.
Vi frågade lite trevande vad den andre tycker om och en oundviklig fråga är trots allt detta med rakat eller orakat, speciellt när man har en baktanke med att fråga då man har en bakomliggande önskan om att tillslut hamna i säng med varann.

Jag hade ett fåtal gånger råkat på en rakad man, flest gånger var då jag rakade min föredetta dock inte på ett sexuellt sätt så det var inte heller nämnvärt upphetsande. Så jag svarade helt sonika att jag föredrog att mannen skulle vara naturlig, lite ansad kanske, för att gardera mig då jag inte fick intrycket från honom att han var en rakad man (hur man nu kan avgöra det genom msn/telefon/sms?).
Då fick jag till svar: ”Ja då har jag iallafall ett par veckor på mig att låta det växa ut…”
Jösses vad jag klantade till det där, jag hade ju ingen vidare aning om hur det var att ha sex med en rakad man mer än en gång i taget. Som tur var hade han nyligen rakat sig när vi träffades och hamnade i säng så jag fick uppleva det på riktigt och det var en underbar känsla att inte få ”hår i maten” och jag röstar för män utan könshår, precis som jag röstar för kvinnor utan könshår. Där är jag och Klumpe helt olika och jag tycker det inte nödvändigtvis ser snyggare ut, jag står inte och stirrar på ”grejerna” utan jag känner mig mer fram, gärna med både fingar, hand och tunga. Då är det skönt att inte få just ”hår i maten”.

När det gäller vilken typ av man jag tänder på är detta mycket individuellt. Mycket mer än det är med kvinnor. Med männen vill jag få en annan kontakt än enbart den kroppsliga för att det (enligt mig) blir som bäst då, när det gäller kvinnor är det mer att kroppsligen tända och sedan kunna vara vänner före och efter.
När det sedan gäller par är det mer diffust. Vi har inte hunnit utforska den sidan så mycket mer då det varit så fullt upp och vi dessutom inte funnit ett par som verkat nog seriösa och som dessutom är redo att ta det i vår takt. Jag kan dock säga att ”kvinno-regeln” gäller där, att jag vill tända på kvinnan och känna mig som en jämlike.
Jag hoppas att iallafall en del av detta är förmedlat. Men viktigast av allt för både mig och Klumpe är att människan i fråga, oavsett det är en man eller kvinna, ska känna sig så bekväm som möjligt med sig själv. Hon/han ska må så bra hon/han möjligen kan, för det är hon/han värd som människa och det är tändande i sig, en människa som är bekväm i sin kropp och sin sexualitet. Sådana kan vi inte få för många av!

Men när det gäller vissa saker så är jag absolut flexibel och min åsikt kan ändras beroende på hur mycket information jag har om saken. Vad jag tänder på är inte fullt lika flexibelt, men mycket beroende på hur stor dos charm som finns med i paketet. Det är trots allt ett helt paket jag ser till om det ska till på riktigt. Att bara glo och dregla till, ja då krävs det ett attraktivt yttre och en speciell gnista, sedan att ha hela paketet, ja då blir man plötsligt spciell och det tänder jag på. En speciell och unik person som ser mig på samma sätt, som den unika person jag är.
Men att jag har en åsikt, det kan ni lita på.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Min åsikt

  1. Magnus

    alltså det är intressant det där….att analysera varför man tycker som man gör. På vilket sätt speglar det ens personlighet att man gillar små, smala nästan magra och rakade kvinnor? En smal, liten och rakad kvinna……man associerar till ett barn eller hur. Betyder det att jag har en underliggande dragning till minderåriga? Inte vad jag vet och har känt, jag har aldrig fantiserat eller längtat efter sex med barn….men jag är nyfiken…..vad säger det om mig att jag gillar det jag gillar???

    Svara

Skriv en kommentar!