Linda recenserar Butterfly Kiss

Kommer ni ihåg Linda som recenserade lite leksaker i våras och som även visade upp sitt vackra kön? Hon har testat Butterfly Kiss från nya sponsorn M4L och känner att trots att den såg tveksam ut i början har den bra egenskaper.

butterflykissPå plus-sidan hamnar att leksaken är praktisk och skön. Meningen är att man ska låta kulan vara inuti fittan och sedan är den lilla fjärilen ett slags klittvibrator, men Linda tyckte det var skönast att bara stoppa in hela leksaken. Utformningen är bra, men överlag tycker hon att den borde varit större. Ett plus är att den är lätt att variera samt att utformningen gör att det är enkelt för en partner att använda den på henne.

På minus-sidan hamnar att de tre lägena för vibrationer är väldigt stora kliv. Första nivån är precis lagom, andra nivån är enligt Linda ”man tror att något ska lossna” och tredje nivån är ”fittan kommer garanterat att lossna”. Nackdelen här är att man måste stega sig genom nivå två och tre för att komma tillbaka till nivå ett. Minus även för den flummiga utformningen – mycket av utsmyckningen på leksaken är fullständigt onödig och tillför ingenting till funktionen.

Är den här leksaken värd att köpa? Linda säger ja, det är den. För relativt blygsamma 169 kronor är den värd det. Hade den varit dyrare hade det blivit mer tveksamt, men Linda säger att för 169 kronor är den värd det. Hon ger den fyra av fem ståkukar. Du kan köpa din egen hos More4Love och använd rabattkoden MA114D för 10% rabatt!

betygskukfärgbetygskukfärgbetygskukfärgbetygskukfärgbetygskuksvartvit

Som bonus får ni alla lite sköna bilder på Linda när hon använder leksaken. Se och njut!

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Linda recenserar Butterfly Kiss

 1. offy

  en sådan leksak gör nog susen i en sådan vacker kvinna !!
  vilken härlig mus lite hårig och sköön skulle inte ha nått i mot att slicka henne till en riktigt skön orgasm mums
  fler sådan bilder på lite håriga och gärna mulliga kvinnor!

  Svara
 2. Pingback: Småvåt juleidyll. « Gullkorn fra pikemunn – Om sex

 3. pussy*power

  Har en lika dan själv. Använder den inte längre, tycker att klittavibben är på tok för mjuk och ger för lite stimulans. Använde den några gånger men nu torkar den ihop i min leksakslåda. Så mitt betyg är 1 kuk.

  Svara

Skriv en kommentar!