Julen närmar sig

… och jag tänkte ge er en liten lägesrapport.

Jag tog en minisemester från nätet och från bloggandet, men nu är jag tillbaka. Var skönt att komma bort ett tag även om jag saknade att prata med er alla och saknade att läsa härliga lustbloggar. Men, nu är Klumpesnusk tillbaka i etern och här är planerna för framtiden.

1. Imorgon åker jag till Kone för att sova över där. Hennes man är borta och vi tänkte mysa och roa oss lite tillsammans i hans frånvaro. Jag ska också ge henne ännu en leksak att recensera, den här gången är det en riktig arbetshäst inom leksaksvärlden som nu ska få ett officiellt omdöme från oss. Amore of Sweden är generös sponsor för detta. Glöm inte bort att om du köper nåt via den länken får du 10% rabatt, och Amore har fri frakt under hela December!

2. Apropå sexleksaker, leksaksregnet fortsätter. Klumpesnusk & Sheila kommer att vara den definitiva bloggen om man vill läsa leksakrecensioner framöver. Vi har inlett ett projekt tillsammans med Intimera där vi ska recensera en ny leksak varannan vecka. Detta är något som jag ser fram emot, det är faktiskt ruskigt kul att recensera leksaker och det är bra för er att få ordentliga recensioner på eventuella inköp.

3. Det ska bli mer leksaker för killar! Vi försöker hitta leksaker att recensera för killar, och leksaker som håller hög kvalité. Därför kommer det snart att komma en recension signerad undertecknad där jag provkör en ny sorts Fleshlight som verkar rätt spännande. Tillsammans med Kone och hennes man hade vi tänkt ha stort kukringstest också, sortera agnarna från vetet vad gäller kukringar.

Min jul kommer att spenderas tillsammans med Kone och tidigare nämnda man. Jag är utsedd till tomte, och tomten hoppas att efter barn har gått och lagt sig så får tomten sig kanske en varm naken kvinna som vill bli uppvaktad av inte bara tomten utan även hennes man. En jultrekant låter rätt lagom, men då kanske man får ta det lite lugnt med julskinkan?

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Julen närmar sig

 1. Älskarinnan

  Låter som om du kommer att ha en riktigt skön Jul 🙂
  Ser fram emot fler leksakstester.
  God Jul/Älskarinnan

  Svara
 2. thomas

  jag skulle vilja att ni provade någraanalleksaker i framtiden:) har nämligen alltid undrat om exempelvis analkulor är skönt vid onani. tack för en bra blog

  Svara

Skriv en kommentar!