Jag blir nästan lite rörd

… av vilka suveräna läsare jag har! Verkligen, jag blev nästan lite tårögd när jag godkände den senaste omgången kommentarer till mitt inlägg om sårbarhet.

Alla dessa superfina, insiktsfulla kommentarer. Positiva i tonen, och som förstår vad jag skrev om i mitt inlägg. Jag var lite tveksam när jag publicerade det, jag läste igenom det och var fundersam på om jag verkligen lyckades få med de tankar jag haft i huvudet. Skulle ni förstå vad jag menade?

Såklart gjorde ni det, för ni är de bästa jävla läsarna som finns! Jag önskar att jag kunde ställa till en fest med er allihop, för vi hade säkerligen haft fruktansvärt roligt tillsammans.

Jag är fylld med värme just nu!

PS: Glöm inte bort att idag är sista dagen att lägga sin röst i rimtävlingen! Ikväll vid midnatt stängs omröstningen, och som det verkar nu blir det målfoto mellan 1a och 2a plats.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!