Ingenstans får man vara ifred

Jag skrev för en tid sedan om detta med påträngande singelkillar som skrev till mig och min sambo i ett forum, som visserligen var mer inriktat på sex, men där vi i klartext skrivit att vi inte var intresserade av singelkillar. Speciellt inte slarviga sådana. Nu har det gått ett steg längre, tyvärr.

Jag som så många andra sitter såklart på detta Facebook, och där är jag så nördig att jag kör Mafia Wars, vilket är ett otroligt tråkigt ”spel” egentligen, vilket bygger på att man ska attackera varann och samla energy för att göra jobb osv. Helt onödigt men en bra avkoppling från plugget som vanligtvis tar upp min tid vid datorn. Hur som helst, i och med att jag spelar detta är jag med i olika grupper där likasinnade möts och lägger till varann som vänner för att samla så många som möjligt till sin egen maffia. Detta har visat sig vara till en viss nackdel för mig, tycker jag. Vid ett flertal gånger har jag fått chat-meddelanden och mail på sidan från män som jag lagt till för att spela med. Tragiskt, enligt min ringa mening, och tillslut har jag börjat fräsa ifrån.

Vad är det som driver en man att gå in och flirta med en kvinna på ett helt vanligt forum där det uttryckligen står att hon är upptagen? Dessa flirtar har yttrat sig i olika form och kvalitet, men det är lika irriterande varje gång. Jag låter det vara osagt huruvida samtliga män dessutom är singlar eller ej..
De tas bort från listan i rödaste rappet, men man kan inte ducka alla. Men jag blir så förbryllad, vad tänker de på?
Man kan tycka att jag ska bli glad över komplimanger och uppmärksamhet, men hade jag velat ha sådant hade jag gått med i ett forum där sådant är mer regel än undantag.

En man frågade mig om jag var likadan mot alla mina vänner eller om det var en ”special treatment” bara för honom.
Suck.. Vad ska man göra för att få vara ifred?
Och vad ska man göra för att inte verka vara en sådan bitterfitta som jag faktiskt är ibland, haha!

cybersex

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Ingenstans får man vara ifred

 1. Lisa

  Kör på bara, låt de veta att de stör dig så kanske de inte gör samma sak mot nästa tjej!

  Svara
 2. Ned

  Min flickvän har exakt samma problem, det börjar alltid med ”kan vi prata på msn? förstår om du inte vill etc etc” Och när hon säger nej, blir de mer och mer hetsiga och på. Och syftar typ på att hon ville ha sex med dom nästan för hon la till dem i Mafia Wars.

  Patetiskt

  Svara

Skriv en kommentar!