En rymlig rumpa

Jag sitter i Kones (och hennes mans) vardagsrum. Hon har åkt iväg för en stund sen, ett julbord är aktiviteten som hon kommer att ägna sig åt de närmaste timmarna. Därmed sitter jag ensam i en lägenhet som inte är mitt hem, men där jag alltid känt mig hemma och inbjuden.

Igår eftermiddag kom jag hit. Vi åt middag ihop och sen sov vi några timmar. Hon hade bara sovit ett fåtal timmar natten innan, och jag hade sovit dåligt så en gemensam tupplur kändes bra. Vi klädde av oss, kröp ihop och somnade ganska fort.

När vi vaknade började jag smeka henne. Hon har en fantastisk, rund kropp. Så mjuk och go, och hennes rumpa är ett kapitel för sig. Jag låg och smekte henne, lät fingrarna glida ner mot rumpan och fittan. Först smekte jag lite runt hennes fitta men sen hittade fingrarna hennes stjärt och den kändes mycket mer attraktiv att underhålla sig med. Hon tycker mycket om att få anal uppmärksamhet, jag smekte henne lite och ett finger gled lätt in. Ett nöjt stön bekräftade att det var välkommet, och två fingrar trivdes ännu bättre. Det var trångt, men jag märkte på henne att hon ville ha mer. Tre fingrar töjde ut hennes stjärt och nu stönade hon ganska högt. Det var fascinerande hur mycket som rymdes i hennes rumpa, till sist fick även lillfingret följa med och jag kan tänka mig att hennes anal nu var ganska uttänjd. Men hennes kroppsspråk och stönanden gjorde gällande att det bara var skönt. Jag tror hon fick en orgasm eller två, om inte så var det förbaskat skönt och jag njöt av att ge henne den njutningen.

Efteråt låg vi och jag gjorde lite försök till gosande. Hon anmärkte hur ironiskt det var att hon hittat två gosiga karlar när hon själv inte var speciellt gosig alls. Jag tyckte att hon egentligen är mer gosig än vad hon tillåter sig att vara, samt har tid med, men höll med om att det ju var lite festligt.

Senare på kvällen kröp vi ihop och hon fick prova sin nya leksak, som ska bli recenserad. Inga som helst problem att locka flera orgasmer ur henne, och det var underbart att känna henne smeka mitt huvud och rygg när en av hennes starkare orgasmer kom rullande.

Kvällen avslutades med att hon smekte mig och min kuk. Jag har saknat kvinnlig beröring där ett längre tag, och det var skönt hur hon väckte den. Till sist var den hård, och jag hade gärna gjort mer men timmen var sen och vi var båda trötta. Därför fick sömnen ta över istället.

Men jag kommer alltid att minnas med fascination hur mycket njutning hennes rumpa kan ge henne, och hur stora saker den verkar kapabel att kunna ta emot.

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”En rymlig rumpa

 1. Nikki

  Hon låter som en underbart gosig kvinna, trots vad hon säger. Du har tur som har en sån kvinna i ditt liv 🙂

  Svara
 2. Devil

  Låter som ni hade de väldigt mysigt..
  Att just bara ligga tätt intill varandra kan oxså vara extremt mysigt.

  Svara
 3. flickan

  Hej!
  Jag har en fråga som ja skulle uppskatta om du kunde hjäla mig med..
  Det är så att jag har aldrig fått orgasm då jag har sex :$
  eller ja, jag har aldrig fått det i huvudtaget..
  har pratat med några av mina vänner om det, men dom får man inte så bra svar ifrån.. enda jag får är att jag måste va där och onanera själv, vilket jag inte känner mig riktigt bekväm med! Iaf inte med handen, och nå annat har jag inte prövat.. har du nå tips på hur man kan underlätta det lite?

  Tacksam för svar!!

  Svara

Skriv en kommentar!