Dessa XXX-parodier

Jag skulle egentligen suttit med näsan i böckerna hos en väninna nu, men jag blev hastigt jättedålig så jag är liggande på soffan orörlig några timmar, förhoppningsvis.
Det gav mig tid att renskriva ett inlägg jag funderade på och började med igår.
Min sambo visade mig en porrfilm, inte vilken som helst utan en parodi på Hells Kitchen. Lite förskräckt och inte alls tänd i någon ände återgick jag till skolboken. Jag har lite svårt att förstå mig på dessa porr-parodier. Några av de första jag hörde talas om var Snövit och de sju dvärgarna, samt såklart Pippa Långsamt (för att klargöra är det en porr-parodi på Pippi Långstrump).
Jag har aldrig blivit upphetsad av en sådan film, en xxx-parodi. De är för mig gjorda i rent underhållningssyfte och om jag hade svårt för att inte såga sönder porrfilmer för min sambo förut så gör jag det absolut med sådant skräp. Agerandet är värre än i vanliga porrfilmer i och med att man vet hur det ”ska se ut” och dessutom är det en del agerande som måste ske mellan akterna för att parodin ska hållas kvar som grund för det konceptet, på just den filmen/serien.

Självklart sökte jag lite på internet och fann Vänner, The X-Files, Scrubs, Seinfeld och That 70´s show.

Jag fann även Twiligt och 90210 i xxx-form, dock inga klipp.
Men det är skrämmande vad lite mainstream porren har att gå på egentligen. Usla skådespelare och nyttjande av redan existerande koncept. Suck.

twi

Jag har aldrig onanerat och kommer aldrig onanera till en xxx-parodi, det går aldrig att ta dem på allvar och jag kräver tyvärr lite mer än uselt skådespel för att komma igång och komma i mål.
Jag må vara överanalytisk ibland (läs: relativt ofta) och visst kan det vara kul att titta på, för att inte tala om just att såga dem, men inte för att komma i stämning.
Nej, de går helt bort för mig.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Dessa XXX-parodier

 1. Sexpresenter.se

  Haha, du har så rätt i det du säger. Såg en gång en film som heter ”Pirates” som ska vara en parodi av pirates of the caribbean ? Måste säga att jag somnade ganska tidigt i filmen. hahahaha

  Svara
 2. Kaja

  Pirates är inte en parodi på Pirates of the Carribean. Den är dock ett tappert försök att göra en relativt påkostad porrfilm med storyline. För mycket uselt skådespeleri för att göra det till en sevärd film, och för lite porr för att det ska vara en bra porrulle. Jag uppskattar dock försöket och kikar på den ganska ofta här hemma.

  Svara
 3. Kaja

  Jag skulle vilja se ocensurerade versioner eller remakes av filmer, scener och böcker istället. En story kring porren gör det bara mer intressant för mig. Parodier är per definition menade att förlöjliga originalet och det är ju så det blir också. Inte speciellt sexigt.

  Svara
 4. Kaja

  Precis! Eller handling som tillför till sexet. Jag är trött på all pang-på-rödbetan-porr som finns där ute. Det är spänningen jag vill åt. Någon sorts kemi. Ett djupare plan varför än att två personer råkar vara kåta i samma rum.

  Svara
 5. Porrtrollet

  Det är nog inte meningen att man ska ta parodier på för stort allvar. Möjligtvis att parodier gjorde på ”riktiga” filmer kan vara roliga men det krävs fingertoppskänsla för det. Sexparodier är bara hemska men pinsamt roliga samtidigt. Såg själv på Edward Penishand för nån dag sen (bildgoogla…) och kunde inget annat än förläget skratta. Sen klarade jag inte av se mer än några sekunder här och där men det räckte.

  Svara
 6. Per

  Om inte jag missuppfattat allt (tror inte det) så ska en parodi leda till skratt och inte njutning (inte sådan njutning iaf). Nej för min del går i stort sätt alla p-filmer med handling bort. Föredrar POV eller amatör (typ samma). Kan dock kolla utan ljud om det skulle vara en fin tjej på bild 😀

  Svara

Skriv en kommentar!