Den magiska draken

Kiwi nämnde en otroligt ful tatuering i sina kommentarer till föregående inlägg, och för att bespara er besväret har jag knyckt bilderna från sidan de fanns på och lagt dem här. Det här är definitivt den gula ledartröjan för fulaste tatuering nånsin.

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Den magiska draken

 1. ella

  Hej,
  Tycker inte att jag kan välja något alternativ i din poll:

  ”Skulle du kunna ha ett öppet/poly-förhållande?
  * Ja, man kan inte äga sin partner. Dela fritt och må bra.
  * Nej, monogami är det rätta. Alltid varit, kommer alltid att vara.
  * Kanske. Det beror på person(er) och andra omständigheter.”

  Känns som det ligger mycket konservativa värderingar i att vara monogam, alltså alternativ 2. Jag känner inte att jag kan välja något alternativ. Just nu är jag SUPERMONOGAM. Kär och galen och ser inga andra män än min man. Men i tonåren var jag ofta kär i flera och undrade vem jag skulle välja… Du har ju inte själv alltid varit poly och jag kan ju inte svära på att alltid vara monogam… Alternativet bör kunna finnas med, men gör ett till oss som inte kan se längre än en vecka i framtiden.=)
  God fortsättning!

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Meningen med pollen var att den skulle vara väldigt svartvit, antingen-eller. Ursprungligen var den just monogam eller poly, kanske-alternativet tillkom efter klagomål från Norrländskan.

   Det är klart att jag vet att människor inte är så enkla eller förutsägbara, men jag ville koka ner det till antingen-eller och se vad människor väljer. Givetvis kan man ändra sig från det ena till det andra, men en sån poll gäller Just Nu 🙂

   Men jag bjuder in dig att själv designa en poll som går mer i din smak. Den som står nu behöver pensioneras, och om du vill ställa en fråga till mina läsare så gör det! Skriv en fråga och välj dina svars-alternativ så lägger jag upp den som en poll åt dig. Behöver inte vara om mono/poly, välj en intressant fråga som just DU är nyfiken på.

   Svara
 2. Missne

  Håller med Norrländskan, ögonen var värre! Såg ju för sjutton ut som om brösten sprack och vällde ut ögon, BLÄ! Denna hade ju iallafall en del humor – eller det hoppas jag…

  Svara
 3. Per

  Fy fasen vad ont detta måste ha gjort. Både dessa och ögon-brösten ger mig mardrömmar på ljusa dagen 😀

  Svara
 4. The Cat

  Bara jag som tycker den kuktatueringen e ganska läcker? Har publicerat samma snorre fast med stånd på min blogg en gång i tiden.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, jag har sett den med stånd också lite här och där. Effekten blir desto mer dramatisk då, även om jag själv inte skulle tatuera min kuk sådär om jag så fick allt smör i småland 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!