Bara en liten uppdatering…

1. Det är kul att se så många bidrag till den pågående tävlingen. Har du inte skrivit ett julklappsrim än? Då är det hög tid nu, för om två dagar stänger jag slussarna för nya bidrag och då börjar omröstningen. Den lyckliga vinnaren får en fin klittvibrator från RFSU, och andra/tredje platsen får lyxig massageolja.

2. Apropå leksaker så kommer det fler recensioner i framtiden. Bl.a. har Kone en mycket spännande recension på gång, en leksak som milt sagt fick henne att bli väldigt, väldigt våt. Håll ögonen öppna!

3. Jag jobbar på ett litet inlägg, men under tiden undrar jag om det finns någon som vill skicka in lite fina amatörbilder? Gärna med jultema eftersom det börjar närma sig dopparedagen. Jag har också många fina headers men skulle gärna ta emot fler såna bilder (eller godkännande att använda redan inskickade) för framtida bruk!

push my button!

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Bara en liten uppdatering…

  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Tyvärr hade jag inte så stor möjlighet att välja vinsterna den här gången – men jag ska försöka i framtiden!

   Svara
 1. Elinor

  Det var inte länge sen jag dig såg
  Men du kan väl komma ändå?
  Hoppa på första bästa expresståg
  Kanske vi kommer båda två!

  (gay-love ftw! ^^)

  Svara

Skriv en kommentar!