Amatörbilder: Ella

21-åriga Ella skickade in följande tre bilder som hon ville dela med sig av. Ella har en väldigt fin och slank kropp, och i den här bloggen uppskattar vi kvinnor av alla former och storlekar. Därför blir vi bara glada när ännu en härlig amatör skickar in lite fint naket på sig själv. Ella hälsar att hon gillar kommentarer, och hoppas att ni alla tycker om hennes bilder.

Läs även dessa inlägg:

11 tankar kring ”Amatörbilder: Ella

 1. hasse

  ja, mkt vacker, finns inget vackrare än en kvinna med en sån här kropp, fantastiska bröst

  Svara
 2. Magnus

  Jag vet att det är provocerande för många att höra men den här typen av slank, smal, nästan mager kvinnokropp är det sexigaste jag vet…..just att man ser revbenen på det där sättet, smala höfter….jag har inte riktigt analyserat det men faktum är att jag verkligen tänder på smala tjejer med små fina bröst som precis får plats i handen

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag ser inget fel med att du tänder på såna tjejer. Jag kan själv (min fabless för runda tjejer till trots) tycka att en del smala tjejer är riktigt grymt sexiga.

   Mitt problem har alltid varit att samhället säger att smala tjejer är vackrare, mer attraktiva och att mulliga tjejer (och vi som gillar dem) är de som är onormala, avvikande och äckliga.

   Svara
   1. Magnus

    Ja stereotyper är alltid jobbigt och i vägen. Och visst är det intressant att analysera VARFÖR man tänder på det man nu tänder på…är det för att man är ett offer för medias påtryckningar? I don´t know, men jag tror inte det i mitt fall, jag gillar alla former och figurer, det är individen och personligheten som intresserar mig…men just magra kvinnor påverkar mig på ett speciellt sätt….nyfiken på mig själv bara.

    Svara
 3. Hasse

  Vackra bilder på en vacker kvinna. Klumpe har en osviklig förmåga att både hitta vackra bilder på vackra kvinnor, och dessutom få sig vackra bilder tillskickade.
  Kan bara sälla sig till mängden och be om flera bilder!

  Svara
 4. Pingback: Amatörbilder: Mer Ella « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!