Recension: Remote Bullet

Lustjakt försåg mig med en Remote Bullet som jag gav till Kone (också känd som K) att utprova och recensera.

I förra veckan så fick vi en liten leksak av klumpe att testa och utvärdera. Den här gången så var det ett litet vibro-ägg, enligt utsago från tillverkaren så skulle det vara ”sladdlöst”.. ett påstående som krossas rätt hårt då det första man ser är en sladd på ägget. Visst, fjärrkontrollen och ägget är inte fysiskt anslutna, men vad gör det då den biten som ska hanteras har en sladd som bara fladdrar runt i stäppvinden?

Den andra saken man lägger märke till är att ägget i sig är ganska stort. Inte enormt direkt, men väl så stort för ändamålet.

Nästa sak som slår en märks inte förrän man slår på ägget.. det vibrerar väldigt mycket. VÄLDIGT mycket. Det handlar väl mer om personlig smak, men jag har vänner som inte uppskattar vibrationer som man skulle kunna såga av en planka med. Finns inte heller något reglage för att justera styrkan i vibrationerna, vilket känns ganska tamt på en produkt som trots allt kostar 400 pix. Den övre fjärdedelen av ägget skiljs av resten av en skarv som är ganska markant då man för fingret över den, kanske inte nödvändigtvis nånting man vill ha på en leksak. Den funkar inte heller speciellt bra ens som klitorisvibrator eftersom vibrationerna är väldigt lokaliserade till ena spetsen på själva ägget.

Allt som allt så måste både jag och min kära partner tyvärr såga den här ganska ordentligt. För stor för någon precision, en sladd(antenn?) som var mest ivägen, inga justeringsmöjligheter och en byggkvalité som tyvärr var enormt undermålig. Hade den inte varit så dyr så hade man kanske kunnat svälja det, men för 400 kronor så borde man kunna förvänta sig lite mer än så.

Kan inte på något sätt rekommendera denna leksak.

blackbullet

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Recension: Remote Bullet

  1. vi2

    Den påminner mkt om en som jag fick från Box2you, tycker precis som ni att den var för stor å klumpig. Fast den jag har kan man välja olika steg och impulser, alltid ngt haha.

    Svara

Skriv en kommentar!