Pilen mellan benen

Jag är väldigt förtjust i orakade tjejer. Jag tycker det är fint med kvinnor som har hår på fittan, och mycket av den åsikten kommer som en reaktion mot att rakade fittor börjar bli normen istället för tvärtom. Som jag sagt ibland, det exotiska (rakat) har blivit det vanliga, och det vanliga (orakat) har blivit exotiskt. Visst tycker jag även att en luden fitta på nåt vis ofta ser lite mer kvinnlig ut, men det mesta av min förtjusning för håriga muffar är som sagt en reaktion.

Men med det sagt tycker jag inte illa om slätrakade fittor heller, och det finns en sort som jag verkligen gillar – den mulliga sorten. Det är i mina ögon enormt sexigt med en mullig tjej som är helt och hållet slätrakad. Könet får ett slags bullighet och tydlighet då.

När det är som på bilden nedan, då börjar mitt blod pumpa. När könet i kombination med benen gör att det blir en pil, då ler jag. För jag tycker om när vecken runt musen bildar ett V, och när fittskåran blir ett fint streck och det i sin tur gör att hela fittan ser ut som en pil.

Ser ni pilen?

929491133
(Bilden kommer från Guess Her Muff)

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Pilen mellan benen

  1. Hanna

    Jag trodde först att det var en bild på min fitta som hade smitit ut på nätet men det var inte mina händer såg jag;) Annars är det verkligen exakt likadan!

    Svara
  2. vi2

    Haha nu fick jag mig kvällens första goda skratt. Jag har aldrig tänkt på den som så, men nu kommer jag förmodligen inte se annat än pilar och andra figurer 😛 (Inte för att jag ser kvinnliga könet så ofta men det händer)

    Svara

Skriv en kommentar!