Nej, det är inte ett hallon

Observanta människor ser att det är en ny header-bild. Den här gången är det J som står för bröstvårtan. Hon tyckte att jag skulle kika igenom bilderna jag tagit på henne och se om nån av dem passade och jag gillade en bild på hennes tutte. Hon har fina bröst, väldigt känsliga och trevliga. Bröstvårtorna styvnar fort, och blir fina små hallon som man gärna smeker eller suger på.

Nu pryder hennes bröstvårta denna blogg ett tag, tills det blir dags för nästa bild. För jag har fler bilder. Jag tar gärna emot fler såklart, men det finns en uppsättning med färdiga headers som bara väntar på sin tur i kön. Skoj!

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Nej, det är inte ett hallon

    1. klumpesnusk Inläggsförfattare

      Tack, ja det är en fin bild på en av mina många favoritdelar på kvinnokroppen. Min förtjusning för närbilder går perfekt ihop med fina bröstvårtor 🙂

      Svara

Skriv en kommentar!