Lovsång till Kone

Kone, eller K som hon hittils blivit kallad, är min älskarinna och en mycket god vän. Jag saknar henne. Pga brist på tid, ork och energi har jag fått klara mig utan henne alldeles för länge nu, vilket är lite jobbigt emellanåt.

Jag saknar att ha henne nära. Hon är underbart mjuk, fylld med varma kurvor och mjuka vinklar som mina händer tycker om. Hennes stora tunga bröst är underbara att smeka, att ta mellan händerna och nypa i bröstvårtorna tills man känner hur de styvnar. Hon har såna bröstvårtor som inte försvinner in, de finns alltid ute och tillgängliga.

Jag saknar att smeka henne. Hennes kropp är som gjord för smekning. Jag minns när hon sov över här för några veckor sen, och jag fick smeka henne en stund. Ibland önskar jag att hon kunde släppa sin fobi för sin egen navel, jag vill smeka henne där. Hon tycker inte om det, och jag undviker att göra det just för att hon inte gillar det. Vilket är lite synd, för hennes mage och navel är i mina ögon en erogen zon.

Jag minns hur vi låg och gosade, och min hand smekte henne. Till sist hittade den ner mellan hennes ben. Smekte hennes varma fitta, och särade på läpparna. Det tog inte länge innan reaktionen kom, fukten strömmade till och hennes ansikte blev avslappnat. Smekte henne där, smekte hennes klitta och lät fingrarna hitta in i henne.

Det var skönt, det var spännande. Jag längtar efter henne.

Jag längtar efter att få smeka henne så igen. Se hur hennes kåthet stiger, hur hon ler. Hon har ett speciellt leende när hon är kåt, jag vill se det igen. Jag vill ligga på rygg och känna hennes hand som greppar min kuk. Hennes mun som suger på den.

Jag vill knulla henne. Sakta och skönt. Fort och hårt. Variation och omväxling. Knulla henne för hon är sexig, för hon gör mig upphetsad.

Kanske snart igen… Jag längtar.

Läs även dessa inlägg:

9 tankar kring ”Lovsång till Kone

 1. Lisa

  Jag tycker det är så underbart att läsa om hur du ser olika kvinnor. För den här typen av kvinnosyn är inte det som uppmärksammas så mycket, det gör mig jätteglad att du är så öppen och delar med dig av tankar och känslor. Det får en liten halvt osäker tösabit som jag släppa en del av komplexen jag får från media och omgivningen och tycka att kanske är mina kurvor fina. Det är så otroligt skönt och ju mer jag läser den här bloggen desto mer självförtroende får jag i min relation till min egen kropp. Din blogg gör skillnad, även om det bara är min självbild så betyder denna bloggen mycket för säkerligen fler människor än mig. Så jag vill tacka för att du skriver det du gör. Keep it up!

  Svara
 2. Manlighetens drömmar

  En mycket härlig och ärlig text klumpesnusk, jag håller helt med Lisa – Du skänker välbehag och harmoni runt omkring dig.

  Om jag vore din älskarinna Kone så hade jag varit hos dig ögonabums!

  Svara
  1. Kone

   Nu är det bara så att Kone har familj, man och barn samt hund, studerar på heltid, är aktiv i en förening, jobbar lite extra och där emellan försöker finna tid att andas, vara själv, hinna ikapp studierna, försöka sköta sitt styrelseuppdrag och balansera upp sitt engagemang. Så visst hade jag kunnat åka dit ögonabums men livet ser inte ut så

   Svara
    1. Kone

     Nä, jag vet att du inte klandrar mig. Nog mer jag som klandrar mig, sånt är jag bra på

     Svara
 3. Jaguar Moon

  Jag håller med Lisa. Sen jag började läsa din blog har jag börjat se på mig själv liksom genom nya ögon. Istället för att leta på fel ger jag uppmärksamhet på det som jag tycker är vackert med min kropp. Tack du!

  Svara

Skriv en kommentar!