Lite för mycket torka

Ja kära nån, som ni har märkt så har jag varit ordentligt ”missing in action”. Jag kan börja med att be om ursäkt för detta och avslöja att jag både saknat att skriva här lika mycket som jag saknat er läsare.
Sheila har varit i dvala tillsammans med allt annat i mitt liv.
Det har inte varit en kamp på liv och död, det har varit en kamp att få en stunds lugn och ro.
Nu har jag dock landat lite, saker och ting har klarnat och jag känner mig nästan rastlös, precis som man kan bli när man kört på som en idiot under en längre period. Jag är dock tacksam över att väggen jag dunsade in i inte slukade mig hel och hållen, den stötte liksom bara bort mig. Ni vet de där gigantiska mattorna som fanns i gymnastiksalarna när man var liten, de som oftast ställdes upp mot väggen. Det kändes lite som att springa in i en sådan, metaforiskt talat alltså, och det var inte lika illa som om den inte hade stått där.
Hur som helst så är jag på rätt väg.

När det gäller snusket i hemmet så har det trappats ner lite, vi har fokuserat oss på mys och att ägna tid åt varandra när vi väl fått en stund över. Vi har krypit ihop i soffan och tittat på film, bara kramats och pussats, lite mysigt hångel och petting men inte lika mycket rått sex.
Vilket var precis vad jag behövde nu.

kiss-29

En annan sak som hänt är att den kvinna som ringt oss till och från i två års tid, äntligen svarat!
Förra helgen ringde hon, som vanligt, och sa då till sambon: ”Wake it up (hans namn).”
Så då blev vi utled på det och ringde tillbaka.
Efter ett otal gånger då hon tryckt bort oss svarar hon trots allt. Hon hävdade att hon ringde för hon hade en mycket bra älskare på det numret, hans namn skulle ha varit likadant som min sambos, fast ett annat efternamn. Allt lät väldigt tillgjort, men nu har även jag hört rösten och det är ingen jag känner igen, inte heller någon sambon känner igen.
Sedan dess har det varit tyst då vi krävde att hon skulle ta bort våra nummer. Vi förklarade också att ärendet var polisanmält.
Kanske får vi en lugn stund nu.. Man kan ju alltid hoppas, eller hur?

Jag har också en fundering angående mina orgasmer. Under penetrering kan jag komma ordentligt och helt underbart. Men vid petting (vilket underligt ord det där är) går det inte, helt omöjligt. När jag onanerar själv så byggs det upp och sedan är det som att det kommer av sig. Jag blir känslig precis som efter en orgasm, klitoris går knappt att röra, men inga himmelska kramper och inget pirr i kroppen. Det är precis som att snubbla över målsnöret utan att märka att man kommit i mål. Snopet och mycket irriterande.
Det har hänt ett fåtal gånger, men inte såhär många gånger i rad. Jag hoppas det är något övergående, haha. Tills vidare får leksakerna ta en paus.

masturbation-II

Ett plus i kanten, vilket indirekt betyder mycket mer för mig att göra, är att jag numera är officiell återförsäljare för sexleksaker. Jag har inte kommit så långt in i det, men det är jätteroligt och då jag är utbildad säljare (också) så känns det naturligt då försäljning OCH sex är bland det roligaste jag vet. Man kan nog inte få en mycket bättre kombination.

Som ni märker så har jag haft torka på skrivar-fronten för länge, det blev en hel röra att läsa.
Jag ska försöka samla mig till nästa inlägg, haha.
På återseende!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Lite för mycket torka

 1. Mimi

  Hej Sheila!

  Måste bara kommentera dina ”misslyckade” orgasmer. Äntligen någon som upplevt samma sak som mig! Har också varit orolig för det där det senaste halvåret. Jag gissade på att det berodde på att jag slutat med div preventivmedel men vet inte riktigt längre. Måste dock säga att jag har hittat en väg runt det. Jag brukar få onanera otroligt försiktigt och långsamt och sakta trappa upp farten. Börjar det göra ont så får man köra ännu långsammare. Omständigt? javisst! Men det blir bättre och bättre, iaf för mig. Nu är det nästa borta.

  Svara
 2. Porrtrollet

  Åh berätta mer om återförsäljningsgrejjen! Jag är jättenyfiken på det och känner att det är något jag själv skulle vilja jobba med! Om du inte vill babbla om det i bloggen får du jättegärna maila mig.
  Kram =)

  Svara

Skriv en kommentar!