Jubilar

Idag är det den åttonde November. Den åttonde November 2006 skrev jag det första inlägget i den här bloggen, och det betyder att den fyller tre år idag.

Inte illa. Jag blir alltid lika förvånad (och glad) över hur mycket positivt den här bloggen inte bara ger mig utan även ger er läsare. Jag har under dessa tre år fått mail från helt vanliga människor som alla säger att den är viktig, att den förbättrat deras självbild, att den får dem att må bra. Sånt gör mig glad, för det här är bara mina tankar och funderingar.

Den ger även mig mycket glädje. Jag har utvecklats mycket på det personliga planet, och mycket tack vare att jag får leva ut det här.

Så, tack för att ni läser den. Det är en kul resa, och den kommer att fortsätta.

Läs även dessa inlägg:

10 tankar kring ”Jubilar

 1. M

  Grattis på 3-årsdagen. Och angående självbilderna så förvånar det mig inte ett dugg. Du har en vettig syn på människor, och du förmedlar den på ett oerhört bra sätt. Så tack för det!

  Svara
 2. Kaja

  Grattis!

  Jag vet inte om du har tänkt på det själv, men språket och tonen i bloggen har förändrats sedan du började skriva. Nu läste jag visserligen inte så många inlägg från förr, men det är någon nyans som är annorlunda. Vet inte om det beror på ämnesskiften eller om det är något annat.. Spännande!

  Don’t you dare stop.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag är mycket medveten om att språket och tonen ändrats sedan starten. Det är dels medvetet (jag använde medvetet ett ”enklare” och flamsigare språk i början) men även ett resultat av att man skriver och skriver och skriver. Efter ett tag kände jag att det bara var dumt att hålla på och förställa min röst, och då började jag skriva ungefär som jag gör nu.

   Svara

Skriv en kommentar!