Hepp!

Jag tänkte skriva lite tankar om sexchattande, men det visade sig att jag i princip redan har gjort det! Visserligen skulle jag även ta upp positiva saker med varför det är kul och bra att snuskprata på nätet, i lite liknande stil som Calle redan så elokvent gjort, fast med min egen vinkling såklart. Men luften gick ur mig när jag såg att jag redan skrivit ett någorlunda vettigt inlägg om sexchatt. Kanske kommer inspirationen tillbaka och jag hittar en ny infallsvinkel på ämnet? Den som lever får se, helt enkelt.

Jag tänkte tipsa om en site som heter Din Mus som ser lite ut som en svensk motsvarighet till Guess Her Muff fast utan gissningsmomentet, men kände att min rekommendation försvann när jag såg många beskärda nätbilder där. Jag tror inte det är skaparna av sidan som lägger ut dem (hoppas jag!) utan snarare att de som skickar in bilder tar valfri snygg brud från nätet, beskär bilden lite och skickar in den som sin egen. Så, kika gärna in där men var beredd på att inte allt är helt hemmagjort.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!