Favoritbild #40

Det här var egentligen meningen att bli en ”Dagens Bild” av, men ju mer jag tittade på den, desto mer insåg jag att det här är mycket mer än det – det här är en odödlig favoritbild.

Analsex är en sån grej som sällan visas med känsla i porr. Speciellt i den massproducerade amerikanska porren är det en typ av sex som enbart visas på ett extremt vulgärt och ganska smaklöst sätt. Därför tycker jag det är underbart att hitta en sån här finstämd bild, som verkar mjukare och mer omtänksam. För i min mening är analsex nånting man gör med ömhet, omtänksamhet och mycket försiktigt – analsex är en sån akt som tydligt visar hur overklig porren ofta är, för i porrvärlden är det snabbt och hårt medan i verkligheten ska det vara just långsamt och försiktigt.

525563cfad92

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Favoritbild #40

 1. Anneli

  Smaken är som baken och för den kvinna som älskar analsex är både ömt och hårt analsex härligt på olika sätt, lika som ”vanligt” sex är härligt ömt och hårt 😉 Dock var det en jätte mysig bild!

  Svara
 2. Per

  Jag kan inte annat än o hålla med dig. Analsex i porrfilmer kan iofs vara upphetsande i stundens hätta (när man är så j…a runksugen att man håller på att explodera) men när man väl sitter där med lösningen i egna händer inser man ganska snabbt att det snarare är helt sjukt och iaf jag blir nästan lite illamående åt det jag nyss sätt. Det är ett tydligt bevis att kommersiell porr (inte bara amerikansk. Se Tysk eller Italiensk också) enbart handlar om pengar och att tjejerna enbart är objekt.

  Nej analsex, som du precis sa, är något man ska göra mjukt och försiktigt även om men kan köra på lite när man väl kommit igång. Dock aldrig (enligt mig iaf) så som i porrens värld. Vill man ha pang-pang, kan man ju kolla på Die Hard istället 🙂

  Bilden du hittat är helt underbar och visar verkligen ÄKTA analsex + en otroligt vacker stjärt 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!