En bokstav i min säng

K ligger inne i min säng och sover. Hon har jobbat natt och ville sova här några timmar på dagen. Vi låg och gosade lite innan hon somnade, och nu tänkte jag låta henne sova i fred.

Jag älskar detaljerna med människor. Med K finns det en sak som jag verkligen älskar, och det är att om man försiktigt nyper henne i bröstvårtorna när hon sover så blir de inte bara väldigt styva – man belönas även med en nöjd suck. Hon ligger i sömnens värld, man pillar lite på hennes tuttar… och så hör man ett nöjt ”mmmm”. Hon är inte vid medvetande, men ändå reagerade hon på stimulansen.

Sånt får mig att le.

Uppdatering: En annan sak som jag gillar med K är att hon fattar mina komplimanger. Vi låg och gosade lite, och hon sa att jag fick stå ut med hennes håriga ben eftersom hon inte orkat raka sig. Jag sa att hår störde mig inte, varken på ben eller eller nån annanstans. Sen avslutar jag lite snyggt med att säga att

”Jag tycker om din håriga kropp”

(eller nåt med samma effekt) varpå hon brister ut i gapskratt och säger att det är tur att hon känner mig och förstår mig, för annars skulle man kunna missförstå ett sånt uttalande.

Läs även dessa inlägg:

13 tankar kring ”En bokstav i min säng

 1. katarina

  hej hej. jag har inte riktigt förstått är K din flickvän? hade du inte en sambo? ha de fint!

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   K är en av mina två älskarinnor, den andra brukar kallas för L. Det är i brist på bättre etikett, de är båda goda vänner som jag bara har en mer nära och även sexuell relation med.

   Jag hade en sambo förut, och i början av den här bloggen gör jag referenser till henne, men vi flyttade isär för snart 1½ år sen och har inte haft med varandra att göra sen dess.

   Svara
 2. katarina

  okej okej Tack så mycket nu fattar jag =) Mycket trevlig blogg! Du är otroligt duktig på att skriva.
  Ha det fint

  Svara
 3. M

  Åååh! Jag funkar likadant vid beröring när jag halvslumrar/vilar/sover. Det är jättemysigt, och jag sträcker oftast ut mig som en katt (fortfarande sovandes).

  Hoppas du har en jättefin helg!

  Kram M

  Svara
 4. katarina

  K, Du är en lycklig älskarinna! Klumpesnusk verkar vara en Riktig go man! En sådan alla kvinnor borde ha!!

  Svara
  1. K

   Jag skulle vilja säga att jag är en lycklig kvinna. Som först har hittat en man som vill kämpa hårt för vårat förhållande. Sen för den här snälla och omtänksamma mannen som faktiskt tycker om mig, trots håriga ben. Något jag försöker acceptera. Och att jag dessutom då har en man som är öppen för att han finns.
   Faktum är att min man är mer öppen för öppna relationer än vad jag är. Och ändå är det jag som har två, min man har ingen älskarinna.
   Dock får jag ofta dåligt samvete för att jag inte hinner med, orkar mer. Klumpe får inte så mycket gostid med mig nu som i somras. Jag hinner inte, orkar inte. För familjen går först och den ständigt bristande närvaron ger mig ofantligt dåligt samvete och ångest.

   Svara
 5. Winald

  Det finns inget vackrare än den avslappnade kärleken mellan två säng-gosande kroppar som förstår varandra.
  Vackert skrivet.

  Svara
 6. Älskarinnan

  Efter att ha läst din blogg ganska länge känner jag att jag måste fråga, då du själv skrev att du HADE sambo förut, vem tusan är Sheila?

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Sheila är en mycket god och nära vän. Vi har känt varandra i omkring åtta år nu, och vi har varit nära några gånger att bli ett par men omständigheterna har aldrig riktigt passat.

   Jag bjöd in henne att bli min co-blogger förra sommaren (2008) och hon accepterade under tidig höst. Vi är inte ett par, vi bara skriver den här bloggen tillsammans om våra tankar kring sex, samlevnad och kärlek. Faktum är att vi bor rätt långt bort från varandra och kontakten sker mest över internet numera (vilket är synd).

   Sheila har man och familj, vi har ingen sexuell relation med varandra. Bara goda, djupa och öppna vänner.

   Svara
 7. kallepung

  tjena alla kåta vänner klart att damerna kan va håriga ibland.
  men det finns inget skönare än ae ny rakad kvinna både ben å mus särskilt om man ska smeka hon med tungan.
  fast även som man kan man ju ställa upp och raka könet så hon får ochså känna det lena skinnet.det finns ju inget vakrare än ett renrakat kön särskilt ett på en kåt person .
  man ser kåt saften blänka kan man då även få raka sin partner som förspel och bli rakad är det inte dumt häller.

  Svara

Skriv en kommentar!