En bild som tänder mig, helt enkelt

Jag satt och slumpade mig fram genom några trevliga bilder igår kväll, och råkade av en slump hitta den nedanstående bilden. Tydligen har jag gillat den eftersom jag sparat ner den, men igår kväll (och även fortfarande idag) framkallar den en skön kåthet hos mig.

Jag gissar att det är en smygtagen bild på nån nudiststrand nånstans. Allting med bilden indikerar att det är så. Men kvinnan i bilden, hon gör mig kåt. Jag känner att jag skulle vilja ha henne som älskarinna. En äldre kvinna är ju en sån vanlig och nästan klyschig fantasi hos många killar, man jag fascineras ofta över äldre kvinnor. Jag vet inte riktigt varför, jag är ålders-agnostisk och bryr mig väldigt sällan om ålder vilket gör att det inte känns som den första anledningen.

I det här fallet undrar jag hur det skulle vara att utforska hennes kropp. Se hur känsliga bröstvårtorna är, vilka andra sköna erogena zoner man kan hitta på hennes kropp. Jag undrar över vad hon skulle göra med mig, vilka punkter på mig hon skulle stimulera, och hur hon skulle göra det.

Så, om det här är en bild på just DIG – kontakta mig så tycker jag att vi ser om det här kan bli verklighet 🙂

Amateurs_212

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”En bild som tänder mig, helt enkelt

  1. Älskarinnan

    Ja du, jag var tvungen att le när jag såg bilden, du skulle le ännu större om du såg mig 😉

    Svara

Skriv en kommentar!