Dagens bild: Fin med kroppsmålning (091110)

jag fick tips från Johan om nedanstående bild.

Hej

Delar din fäbless för naturliga vackra kvinnokroppar och hittade denna bild som jag tycker förtjänar en plats i din blogg.

Johan, du har helt rätt. Den bilden passar verkligen in här, för det är en mycket vacker naken kvinna. Att hennes härliga kropp dessutom smyckats med lite konst gör saken bara bättre.

Det här är till alla er kvinnor som ser ut så här nakna, som har dessa underbara kroppar: skäms inte för dem. Ni är inte fula, ni är inte äckliga. Tvärtom, ni är underbara. Var stolta över era kurvor och visa upp dem. Försök inte banta bort det som naturen gett er, och som män som mig själv och Johan så djupt uppskattar. Om eran karl säger att ni är fet och äcklig – byt karl. Hitta en karl (eller flera) som uppskattar dig som du är.

colornude417

Läs även dessa inlägg:

10 tankar kring ”Dagens bild: Fin med kroppsmålning (091110)

 1. Lite småkåt gubbe ...

  helt klart en kvinna man tittar på och efter mer än en gång.

  Det är snyggt med kroppsmålningen, men lite opraktiskt om man ska krypa ner mellan lakanen, risken att det blir svår tvättat efteråt.

  Svara
 2. Lukas

  Kvinnor generellt är vackra, min fru är smal och vacker medan tjejen i paret vi ofta träffar och har ett härligt förhållande med är mer kurvig. Jag älskar båda deras kroppar och kontrasten är underbar.

  //
  Lukas

  Svara
 3. Porrtrollet

  Klumpe, får man påpeka ett litet slarvfel i din text?
  ”Den här bilden här verkligen hit” det blidde nog lite väl många ’här’ i den meningen 🙂

  Svara
 4. Pingback: personligt: åter i etern och många tankar « Novela Nessun Dorma

Skriv en kommentar!