Blandade funderingar

För ett tag sen slängde jag upp omröstningen om sexdebuten. Jag hade inte räknat med så många svar på de yngre åldrarna, men förvånansvärt många har röstat för att de gjorde sin sexdebut när de var yngre än 13. Jag dömer inte det, men däremot blir jag nyfiken på om de var nöjd med att göra sexdebut när de var såpass unga. Skriv gärna en kommentar om du var såpass ung när du gjorde debut.

För ett tag sen efterlyste jag vackra kvinnor som vill pryda den här bloggen. Hittils har tillströmningen av bilder varit totalt obefintlig, så därför efterlyser jag såna igen. Vill du pryda den här bloggen? Skicka en bild. Jag har slut på vettiga bilder på K & L så därför har jag motvilligt återgått till fina (men intetsägande) versioner av bilder jag hittat på nätet.

Jag vill pryda bloggen med riktiga, svenska, välodlade kvinnor! Smala, långa, korta, tjocka. Spelar ingen roll. Finns du på riktigt? Vill du vara stolt över din kropp? Vill du att 1500+ människor ser den om dagen? Låt mig få veta det så ordnar jag det.

Just idag längtar jag efter ett varmare klimat. En liten del av mig tycker att jag ska sälja min bostadsrätt, sälja alla mina ägodelar och flytta till varmare och mer ljusfyllda breddgrader. Trots att jag har elementen uppskruvade på max sitter jag här och småhuttrar i min nakenhet, och alldeles strax måste jag gå och ta på mig åtminstone ett par varma strumpor innan det blir för kallt.

Jag har otrolig närhetstörst. Det har jag haft i flera veckor. Finns det någon kvinna som vill hjälpa mig med det? Jag är jättesnäll, nyps bara om man vill det.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Blandade funderingar

 1. Anneli

  Hej! Jag var 13 när jag blev av med min oskuld, med min första ”pojkvän” vi båda två var oskulder och det var så fint det kan vara när man ska ha sex när man är 13. Vi hade tänt ljus och satt på massa power ballads. Jag är nöjd över att det var med någon som jag då trodde att jag skulle spendera resten av mitt liv med och inte med någon som jag gjorde på fyllan för att bli av med oskulden som det är för många 🙂 Sen kan jag nog ändå tycka att det var tidigt, å andra sidan så är jag väldigt erfaren! haha =)

  Svara
 2. Katarina

  Jag Skulle fylla 13 så jag var 12. Det var skolavslutning och vi skulle tälta några tjejkompisar. Men sen bjöd den ena tjejen några killkompisar. Denna kvällen var även min första fylla och det slutade med att jag hade sex på en sovsäck ute i skogen. Nej jag är inte stolt över detta och jag hade också drömmar om den perfekta debuten. men det blev som det blev och nu ältar jag inte det har aldrig gjort för innan detta hände hade jag redan blivit uttnyttjad via cam :/ hade en väldigt strulig ungdom och sökte bekräftelse och någon att prata med då jag hade svårt att sova men killarna ville inte stanna kvar och prata om jag inte visade något.

  Men allt detta är i mitt förflutna nu har jag sedan lång tid tillbaka en underbar pojkvän, Med honom har jag upptäckt så mycket jag inte visste jag kunde.. på hur många sätt kan inte en kvinna komma på egentligen och många på raken. helt otroligt!!

  //Kåtakatta

  Svara
 3. Din R

  Närhetstörst? Är det inget du får hjälp med av K & L?

  Själv har jag känt av närhetstörst i ett par månader nu. Tur att det snart kommer upp mycket i vardagen så man inte kommer hinna tänka på det lika mycket.

  Svara
  1. K

   Han får så mycket närhet jag bara hinner att ge honom. Det är inte lätt att hinna med allt som händer i livet. Och nog skulle han behöva en go härlig kvinna som kunde ge honom mer tid och uppmärksamhet.

   Men inte lätt när man har heltidssysselsättning, familj, föreningar. Önskar själv att jag hade mer tid för bara gosigt umgänge.

   Svara
 4. EttUnderverk

  Jag var 13 fyllda på god väg mot 14 år. Jag slog vad – jag tjänade 20 spänn på att ligga med någon random snubbe. I efterhand kan jag säga att jag har säkert fått en lätt störd bild av den sexuella biten av mitt liv men det gör mig inte så mycket. Jag var nykter och jag har haft bättre sex sedan dess. Ibland ser jag snubben som tog min oskuld – han visste att jag var så ung och han var betydligt (BETYDLIGT) mycket äldre än mig… Bra eller dåligt? Svårt att säga – jag har nog aldrig haft någon illusion om att det skulle vara tända ljus, mysigt och vackert. Jag kände absolut ingenting och det var varken mysigt eller vackert och det har definitivt bidragit till min störda bild av sex som jag har. Men det är okej =) Man får lära sig att ta det för vad det är.

  Svara
 5. Ida

  Jag var 14 år och valde att ha sex med en kille utanför byn för att slippa skitsnacket lite i alla fall. Men helt hemligt blir det aldrig i små skvallerbyar.
  Jag var inte kär, hade ingen lust att vara med honom något mer utan ville bara få det gjort. Men det är absolut inget jag ångrar.

  Svara

Skriv en kommentar!