Vill du pryda bloggen?

Ett tag nu har bilder av L fått pryda den s.k. headern däruppe. L är fantastiskt bildskön och jag ser fram emot att kunna ta fler bilder av henne som får pryda den här bloggen. Även K har uttryckt ett intresse av att vara omslagsflicka här också, vilket är något jag ser fram emot.

För saken är den, jag har tröttnat på att använda bilder från nätet som bas för headern däruppe. Visst, det finns fantastiskt många vackra bilder och kvinnor runtom på nätet – men det känns lite opersonligt på nåt vis att ha dem där. De är fina, men jag vill ha nåt mer lokal-producerat. Jag kände att det hade varit fint om det var läsare som syntes däruppe, det blir en liten sällskapskänsla då.

Därför lägger jag nu ut frågan här: Är du en helt vanlig kvinna i laglig ålder som vill pryda den här bloggen för en viss tid?

Jag har ingen aning om så är fallet, men nu finns förfrågan ute. Om jag får en bunt med fina bilder från er så skulle jag gladeligen ha varje bild uppe i en månad eller så, som ett slags kalenderflicka. Jag kommer såklart att redigera dem dels för storlek men även kanske för lite mer konstnärlig touch, vilket jag hoppas ni accepterar. Men oftast brukar detta bara bestå i att beskära dem och göra dem lite snyggt svartvita.

Mina krav om du vill bli kalenderflicka här på Klumpesnusk är följande:

* Högupplöst bild. Inga nedskalade eller redigerade bilder. Helst originalet direkt från kameran.
* Landskapsformat. Dvs, ”liggande” format. Porträttformat är svårt att arbeta med även om det går, men helst landskapsformat.
* Färgbilder. Även om de kanske slutar som svartvita när de hamnar däruppe så är det lättare att jobba med bilder i färg. Plus, en del bilder blir faktiskt bättre i färg.
* Det spelar mindre roll hur du ser ut, bara du är nöjd med din kropp och gillar att visa upp dig. Kort, tjock, lång, smal, blond, brunett.

Så, någon som är intresserad? Det här är ingen tävling. Det finns inga priser bortsett från att se sig själv på headern däruppe. Jag bara undrar om någon är intresserad av att pryda den här bloggen i en månad.

Jag reserverar också rätten att refusera bilder som jag helt enkelt inte känner skulle funka som header. Jag kan vara ganska petig och mitt öga är snabbt att se om bilder skulle funka som header eller ej. De som inte blir headers kanske kan bli ett eget inlägg med amatörbilder? Vem vet.

Och ja, jag är medveten om att jag bitvis låter sjukt pampig och regissör-ig i det här inlägget.

Uppdatering: J kom med ett mycket bra förslag, nämligen att ha en liten ruta till varje bild om modellen i fråga, för att göra det mer äkta. Nånting i stil med ”Den här månaden är det [namn] som är [ålder] och kommer från [ort]”. Vad tror ni om det?

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Vill du pryda bloggen?

 1. tezzan

  jag kan skicka lite bilder till dig =) du kan väl ge lite förslag på vad för slags bilder så ska jag försöka ta dom sj.
  ta det på ngn kväll

  Svara
 2. tezzan

  jag kan tänka mig att pryda din blogg =)
  har du kvar några av mina bilder elr ska jag fixa nya??
  lite förslag på vad du vill ha. inte för avancerat bara för jag tar ju bilderna sj

  Svara
 3. Frugan

  Nu när min rygg är opererad o jag känner hur livsgnistan börjar återvända, så kanske jag kan bidra med nån bild så småningom. 🙂

  Svara
 4. T

  Kanske är jag blind, men var är mailadressen då?
  Jag skulle tycka att det vore väldigt roligt att göra min nätdebut hos dej. Förutsatt att jag får vara helt anonym och har någon bild som faller dig i smaken.

  Svara

Skriv en kommentar!