Till den som vill såra mig

Det finns någon människa därute på nätet som känner till vem jag är i verkligheten, och som vill såra mig med denna information. Jag vet inte vem det är, och jag måste erkänna att personen i fråga är duktig på att gömma sig via olika anonymiseringstjänster. Grattis till det, vem du nu än är.

Jag vet inte vad jag gjort den här personen, jag vet inte vem det är, jag vet inte varför denna person har bestämt sig för att jag är en ond och skadlig människa, och försöker åsamka mig lidande med sin information. Jag tycker det är plumpt, lågt och osmakligt, och jag tycker givetvis inte om det.

Hittills har jag inte brytt mig speciellt mycket om de försök den här personen har gjort. Han eller hon har skrivit kommentarer i den här bloggen och försökt såra mig. Jag har tagit bort dem. Personen har skickat mail till mig med en hotfull attityd och försökt använda sin kunskap om min verkliga identitet som ett sätt att skrämma mig eller hota mig. Jag har nu även märkt att det dyker upp kommentarer på andra bloggar från den här personen.

Tydligen ska jag skämmas för att jag skriver den här bloggen. Tydligen är det fel att göra det jag gör, och den här personen är ett troll och försöker orsaka kaos i mitt liv både i verkligheten och på nätet.

Jag vet inte vad du försöker uppnå genom det här. Jag är ingen kändis, jag har inga pengar. Jag är bara en helt vanlig människa som skriver en blogg.

Jag är imponerad att du lyckats dölja din identitet så väl som du gjort, och jag är nyfiken på hur du fått veta min eftersom jag tycker jag är hyfsat noga med att sopa igen mina digitala spår. Så, grattis till det. Men visst, jag har blivit mindre paranoid under det senaste året och släppt in fler människor i min verkliga identitet, så kanske är det via nån av dem som du lyckats ta reda på min identitet. Hade jag varit verkligt paranoid om min identitet hade jag aldrig avslöjat den för någon, men i takt med att jag blir mer säker på mig själv har jag känt att anonymiteten är mindre viktig.

Ändå tycker jag att det är väldigt lågt och smaklöst av dig. Tror du verkligen att du kan skrämma mig genom att hota att berätta för mina föräldrar och vänner om den här bloggen, om min livsstil, om vad jag tror och tycker? Det hade jag tänkt göra ändå, och har tänkt göra i minst ett halvår. Det enda som hindrat mig har varit att jag inte haft tillräckligt med energi för att ta alla frågorna som kommer att uppstå. Inte för att jag skäms för vem jag är, eller för att jag är rädd för att bli bortstött eller nåt liknande. Om du tror det, då känner du inte mina föräldrar – eller mig. Många av mina vänner känner ändå till det här. Alla känner inte till min blogg, men de flesta vet vad jag tycker om förhållanden, samlevnad och relationer.

Jag vet inte heller vad du tror du uppnår genom att försöka ”outa” mig hos andra bloggare. Det här är en väldigt personlig blogg trots att jag skriver den under pseudonym, i princip det enda som saknas här för att vara en 100% öppen blogg är mitt namn och en bild på mitt ansikte. I början bloggade jag under pseudonym för jag var svag och rädd, för att jag inte trodde på mig själv och inte ville associera vad jag då tyckte var för intima åsikter med mig som person. Jag ville ha distans. Numera bloggar jag under pseudonym inte för att jag är rädd för att visa vem jag är, utan för att jag tror att det fokuserar läsningen mer på mina tankar och inte på mig som person.

Så, jag vet inte vad du hoppas uppnå med det här. Vad vill du försöka avslöja? Att jag är en helt vanlig kille som tänker på sex? Wow, det är ju verkligen unikt. En kille som tänker på sex. Tänka sig, det finns ju inga såna. Det som skiljer mig är väl att jag har en talang för att skriva ner mina tankar. Men i övrigt finns det ingenting speciellt med mig, så var kommer denna motivation ifrån?

Den enda slutsats jag kan dra är att du antingen är nån jag råkat såra i det förflutna, eller så är du bara nån som råkat snubbla över min identitet och får nån pervers glädje av att försöka såra mig.

Ingår du i den förstnämnda kategorin så ber jag om ursäkt, för vad jag än gjort, och jag hoppas att vi kan lösa vad det nu än är som driver dig till att göra så här på ett civiliserat sätt. Ingår du i den andra kategorin så kommer jag bara att fortsätta tycka du är patetisk och irriterande.

Oavsett vilken kategori du ingår i anser jag inte att du vinner speciellt mycket på att försöka såra mig, eller ”outa” min identitet. Jag är inte Batman, jag är bara en kille som bloggar om sex, kärlek och samlevnad under en fånig pseudonym.

Vill du börja uppföra dig som en mogen människa så vet du säkerligen hur man tar kontakt med mig.

Läs även dessa inlägg:

21 tankar kring ”Till den som vill såra mig

 1. Nadja

  fy vad lågt! vad är det med folk och deras ”rätt” till allt och alla? lägg ner!!

  Stå på dig, kära du Klumpesnusk!!
  stor kram

  Svara
 2. marie :D

  Suck… Idioter finns över allt.. Nu vet jag inte hur länge detta har pågått utav denna personen, men det verkar som att den är jävligt svartsjuk av sig. Den kanske stör sig på att du har ”kändis och rik” vad nu en kändis är)person som kommenterar din blogg.. Sotis på vilka kontakter du har skapat dig.
  Stå på dig, du har mycket att lära andra KILLAR..!

  Svara
 3. daniel

  Tyvärr finns det gott om idioter i vår värld :-/

  Håller tummarna för att han ska krypa tillbaks till gömman under sin sten.

  Svara
 4. M

  Men fyfan vilket lågt sätt! Såntdär gör mig riktigt, riktigt upprörd. Jag hoppas att personen ifråga står upp för sig själv och reder ut, vad det nu handlar om, på ett moget och vuxet sätt.

  I vilket fall så har du en stor skara av fans som håller på dig, och vi skiter fullständigt i vad personen säger/skriver om dig.

  Kramar M

  Svara
 5. Smojo

  Detta är otroligt tråkigt!
  Det är lätt att säga, men jag tycker inte du ska lägga ner mer av din dyrbara energi på denna lågt agerande människa.

  Mer än att naturligtvis anmäla vederbörande om denne hotar dig på privata och olagliga plan.

  Jag kan inte ens i min vildaste fantasi förstå vad man vill åstadkomma med information som den eller varför man läser OCH kommenterar för att förstöra. Det finns liksom inte i min världsbild och jag hoppas verkligen denne någon kommer på bättre tankar.

  Rock on!

  Svara
 6. Manlighetens drömmar

  Ja du (ni) har ju inget att skämmas för så oron att bli ”avslöjad” måste ju vara obefintligt (?). Din (er) blogg är vad livet handlar om, med sunda tankar och värderingar. Du (ni) hjälper antagligen många och ger många en ljusglimt i vardagen. Trollet i fråga kan nog ta och sätta sig i ett hörn med dumstrut på!

  Svara
 7. Jaguar Moon

  Ja, det är väl fel av dig att skriva om sex för det tänker väl bara fula gubbar och snuskfior på…..eller vad?

  Jag satt just igår och tittade på några bilder här och tänkte att du tycker nog verkligen om kvinnor för bilderna var vackert erotiska och inte porriga. Men då är väl jag en snuskfia också.

  Jag hoppas verkligen att jag lever länge nog att see den dagen då vi inte behöver att skämmas över att älska sex.

  Jag tycker om dig Klumpesnusk och det du skriver och det är jag inte ensam om!

  Svara
 8. Sofia

  Fy fan!
  Jag hade en blogg där jag verkligen hängde ut mig själv, men jag var anonym. Alla personer jag tog upp på bloggen var anonyma. Jag skrev om verkligen allt, med en rejäl nypa humor. Bloggen var populär och hade en rejäl skara läsare och antalet steg nästan varje dag. Tills den dagen någon bestämde sig för att göra mitt liv surt. Den här personen som hade bestämt sig för att outa mig. Personen lyckades somehow lista ut vem jag var och tog hjälp av sina vänner för att krossa min blogg. Och de lyckades, det var bara att rulla över på rygg och lägga ner bloggen. Det blev en viss sörjeperiod men nu ett par månader senare känns det lite lite bättre. Vet att det låter löjligt men bloggen betydde mycket för mig.
  Jag hoppas verkligen att den som är ute efter dig inte lyckas. Jag vet hur jobbigt det är…

  Svara
 9. tezzan

  men hallå. Ska man inte ens kunna få skriva en blogg ifred utan att ngn ska ge sig på en så?? Jag tycker det är löjligt och skrattretande. Men stå på dig klumpe, vi är många som gillar dig och bloggen 🙂

  Svara
 10. nakenflickan...

  fasiken vad sne man blir..Ska det behöva vara såhär..Att inte människor kan agera som vuxna människor och sluta ge sig på andra..Men som många andra redan sagt är nog vederbörande en liten och ängslig människa som inte kan stå ut med att andra är starka och vågar visa det, någon som inte har kontakt med sin egen sexualitet och blir rädd när andra har det… Avundsjuka helt enkelt. Fånig och futtig avundsjuka. Jag hejar på dig Klumpe, låt inte den här ”lilla” personen komma åt dig….För din blogg är verkligen ett forum som inte får försvinna, ett ställe där sex och snusk blir vackert och naturligt, det behövs verkligen i denna värld…

  Stor kram på dig!

  hälsningar nakenflickan/Fru B.

  Svara
 11. Paret

  Hej Kära Klumpesnusk!
  Tappa inte hoppet om att fortsätta skriva. Det finns elaka människor som kan göra mycket, men undrar vart intresset ligger i att sabba en blogg. Det måste finnas en liknande blogg som du ”stulit” läsare från p.g.a att du är en bättre bloggare. Vi är många läsare som stödjer dig. Vi som egna bloggare (tror jag pratar för alla som är här och läser och har en egen blogg) önskar du kan informera oss om denna personen om du ser att han/hon figurerar på våra bloggar så vi också kan avvisa dennes kommentarer. Vi måste ju få hejd på detta. Får personen i fråga inte ut sitt budskap via någon blogg borde ju denna tröttna. Är det något du vill så kommentera oss eller maila oss klumpesnusk. Om du behöver ett bollplank eller något.
  //Kram Paret

  Svara
 12. Hasse

  Hoppas du orkar fortsätta trots dessa påhopp, vi är många som läser din blogg med stort intresse.

  Det är tråkigt att det finns denna typ av människor, men så är livet tyvärr. Förmodligen ligger det någon form av avundsjuka bakom som vanligt. Någon som irriterar sig över att du har ett sexliv, kanske har personen i fråga inte det själv?

  Hang in there!

  Svara
 13. MizzE

  Det finns små sorgliga människor överallt.
  Tror att denna ”Någon” komenterat hos Christine, men hon ska ju lägga ner så där lär Någon inte kunna sprida något mer.
  Jag hoppas iaf att Någon tar sitt förnuft till fånga och börjar agera lite mer moget och ansvarstagande så att vi andra kan fortsätta att njuta av dina/era fina och insiktsfulla inlägg här på Klumpesnusk.

  Kram på er!

  Svara
 14. Undrande

  Har du hittat på detta själv? Söka sympati så här var ett udda drag, men ni snuskbloggare verkar tro på allt.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Om jag kände ett behov av sympati och kände att jag måste fabricera en historia för att få den hade jag kunnat hitta på åtskilligt bättre saker. Olycksfall, sjukdom, dödsfall i familjen, hjärtesorg. Finns massor mer saker som är åtskilligt lättare och mer intressanta att fabricera om man vill framkalla falska sympatier.

   Även om jag har en livlig fantasi så är inget av det jag skriver om i bloggen påhittat. Om jag fick välja hade jag gärna sett att det här var påhittat. Tyvärr är det inte det.

   Svara
 15. Claes

  En typisk stalker! En paranoid typ som antagligen också lider av narcissism. Synd att det inte finns några straff för dessa stollar. Åker dom dit så blir det inget av det hela. Själv tycker jag dom borde åka in på sluten anstalt, När dom är friska kan dom få komma ut. Annars så blir det att stanna kvar eller få en plats på samma ställe som Quick.

  Svara
  1. sheila

   Claes: Det är kanske inte riktigt så hemska metoder som krävs för att få bukt med sådana personer, beroende på hur illa däran dom är såklart. Det jag skulle vilja göra med både Klumpe´s och min ”stalker” är veta vad det är vi gjort för att de ska hysa sådan agg mot oss. Samt önskar jag att de skulle tillslut inse att både de och vi förlorar mer än vi vinner på detta, att inte bara vi är värda bättre utan även att de mår bättre och är mer tillfreds med tillvaron om de inte går omkring och slösar energi på oss. Då kanske sådant där kan förhindras i framtiden. Vi är säkerligen inte de första de givit sig på, men vi skulle vilja vara de sista..

   Svara
   1. Claes

    Sheila.
    En stalker vet inte om att det dom gör är fel. Bara en psykiatriker kan få in det i deras huvud. Sedan att få ut deras tokiga beteende krävs också proffs till. Inget för en vanlig terapeut. En stalker är som en schizofren människa, den vet inte att det har någon sjukdom.

    Svara

Skriv en kommentar!