Osäkerhetsmaffian slår till igen

Hur många av er känner till vem Nicole Eggert är? Finns det överhuvudtaget någon som tycker namnet klingar bekant? Nicole Eggert är mest känd för att ha spelat Summer Quinn på Baywatch. Jag kände inte igen hennes namn, och blev tvungen att kolla upp henne för att få reda på vem det är.

nicole_eggert_showNå, tydligen har det läckt ut en del bilder på henne, och precis som de flesta människor som åldras har hon blivit rundare. Skvallerpressen i det stora landet i väst har gett sig på henne som hungriga gamar, och bloggarna har gjort detsamma. Elaka liknelser om strandsatta valar har gjorts, och jag tycker det är förbannat trist.

För det finns en viss typ av människor som njuter av sånt här. Människor som är troll. På nätet förekommer det nämligen en typ av människor som kallas för ”troll”. Det är människor som vill såra andra, som njuter av att skapa kaos och förvirring. Dessa troll finns överallt (den här bloggen drabbas emellanåt av troll som försöker såra och skapa misär) och även i verkliga livet finns dessa troll.

Just kring kändisar och deras vikt är blodtörsten större än något annat, och det blir mer och mer hysteriskt för varje månad som går. Jag är glad att jag inte är kändis, och extra glad att jag inte är det i USA där man är ännu mer utsatt för troll med bloggar och tidningar som bara vill gotta sig i elände. Minsta lilla ursäkt man kan ta för att såga en kändis hoppar man på, och överdriver.

Som man gjort med Nicole Eggert.

20090922-nicole-eggert-bikiniJag tycker hon är skitsnygg nu. Faktiskt. Enormt läcker. Hon verkar själv tycka det, och har spelat in en inte så särskilt rolig video för att försöka göra narr av dels stereotyper kring utseende men även kring Baywatch-kulturen i största allmänhet. Som sagt, videon är ganska trist och inte speciellt rolig – men man man får gott om tid att spana in Nicoles mycket fina kropp.

Jämför Nicole förr och nu. Vilken hade ni föredragit att ha i eran säng, och vilken ser mer genuin och kvinnlig ut egentligen?

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Osäkerhetsmaffian slår till igen

 1. Din R

  Jag håller med om att hon är minst lika snygg nu som då.

  En sak jag tycker är ganska ironisk, är att det är i USA som man är allra bäst på att klanka ner på överviktiga människor. Nej, fel av mig. Normala människor. De som är riktigt överviktiga bryr de sig inte ett dugg om. Det ironiska med att det är USA som är stört med detta är att antagligen över halva USA är rätt överviktiga själva. Men det verkar ju inte spela någon roll?

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, det är en smula ironiskt. Men européer är inte långt efter i fetma, och är precis lika duktiga på att dels klanka ner på ”feta amerikaner” såväl som sig själva.

   Svara
 2. marie :D

  Hon var vacker och ser väl nu mer mera normal ut så som vi kvinnor gör :D, Gillar ditt sökande efter annorlunda ting. Puss

  Svara
 3. Bumsan

  Jag föredrar henne nu, helt klart! 🙂 Hon ser jordnära och vacker ut och utstrålar sån där speciell känsla man får från lite mer runda kvinnor, sån där sprudlande och bubblig känsla som jag älskar hos dom som får en att bli alldeles nipprig! 🙂

  Svara
 4. Hasse

  Jag tycker hon är snyggare nu än innan. Naturlig mogenhet, utstrålar erfarenhet och livslust, och härliga former. Skulle helt klart hellre bekanta mig med den äldre varianten.

  Svara
 5. Paret X

  Jag tycker ju att det är löjligt att man måste terrorisera människor bara för dom är kändisar. Vissat det kanske finns lite tidningsstoff när det är filmdebuter o.s.v. men ge fan i dom efteråt. Alla tappar vi kroppen vi hade som unga. Men va gör det. I många fall blir en tjej/kille snyggare i lite hull. vi snackar mulligt. Det kan vara fint precis som en vältränad fin kropp. Dock gillar jag inte för tränat heller. Nej man blir så trött på alla dess reportrar som skall förstöra för folk bara för att dom jobbar med media.

  Svara
 6. Yyrla

  Tack för din kommentar! Idag känner jag mig lite piggare 😀

  Det var längesen jag var inne och läste på alla sexbloggar och känner mig lite ouppdaterad… Vad har hänt med Ormen i Paradiset? Har de flyttat nåt eller är de helt nedstängda för tillfället?

  Svara

Skriv en kommentar!