Ny slogan!

Ni kanske ser att jag bytt ut den slogan som stod under titeln däruppe. Jag tröttnade på den gamla, den kändes för pretentiös och stel. Eftersom jag lyssnat på Rammsteins senaste skiva större delen av dagen kändes det relevant att knycka en bit av refrängen i deras låt ”Pussy”.

Rekommenderas är också att se den helfräcka videon där bandet leker med porrklyschor. Mycket XXX, mot slutet tar kroppsdubletterna över och det sprutas hejvilt åt alla håll.

Jag har uppskattat Rammsteins musik sedan jag första gången hörde deras första skiva. De har en mörk och emellanåt väldigt bisarr humor, och deras scenshow lämnar lite att önska. Jag såg dem live för snart tio år sen och det är fortfarande en av de mest intensiva konserter jag varit på. Hade varit kul att se dem i Februari, men det kommer tyvärr inte att hända.

Calle skrev också för ett tag sen om Rammstein. Läsvärt även det.

pussy.resized

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Ny slogan!

  1. Tessi

    Gillar verkligen denna grupp, det mörka soundet och att de driver med både sig själva och om annat är riktigt kul och tilltalande. Min tyska är dock inte den bästa, men musiken i sig är verkligen bra. En annan grupp med lite samma tema, men amerikanska, är KoRn. Hade gärna sett båda banden live någon gång under min livstid:)

    Svara

Skriv en kommentar!